Tortillafest med kødsovs og sprøde grøntsager
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | grøntsager , du har i køleskabet, eller: |
200 g | hvidkål eller rødkål |
200 g | sprød salat, f.eks. iceberg eller romaine |
200 g | gulerod |
1 stk. | avocado |
2 stk. | tomater |
1 stk. | lille løg |
50 g | græskarkerne |
600 g | rest af kødsovs |
4 stk. | tortillapandekager, gerne fuldkorn |
2 dl. | græsk yoghurt 10% eller cremefraiche 9% eller 100g revet fast ost |
- | jalapenos eller chiliflager |
- | Evt. frisk koriander |
Sådan gør du
-
1Snit kålen fint.
-
2Snit salaten lidt grovere.
-
3Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver, skær avocadoen i tynde skiver.
-
4Skær tomaterne i tynde både, og lad dem dryppe af.
-
5Pil løget, og skær det i tynde skiver.
-
6Anret grøntsagerne på et fad eller i separate skåle.
-
7Rist græskarkernerne på en tør, varm pande, til de popper.
-
8Varm kødsovsen.
-
9Varm tortillaerne efter anvisning på pakningen.
-
10Sæt en ske i yoghurten. Fordel kødsovsen på 4 pandekager, og lad de spisende selv komme grøntsager, græskarkerner, yoghurt og jalapenos eller chili på efter smag.
-
11De 2 sidste tortillas kan halveres og spises med resten af fyldet, men uden kødsovs.