Torsk og grøntsager bagt i appelsin og karryfløde
FROKOST

Torsk og grøntsager bagt i appelsin og karryfløde

Fisk pakket ind i varme krydrerier. Psst … retten passer sig selv i ovnen, mens du koger ris. God fornøjelse!
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g torsk
0.5 tsk. salt
3 stk. gulerødder
2 stk. porrer
1 stk. lille fennikel
2 dl. piskefløde
1 dl. hvidvin
2 tsk. karry
3 dl. Basmatisris
lidt friskhakket persille
1 stk. appelsin

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Del fisken i fire dele og drys med salt. Lad stå. 
  3. 3
    Skær grøntsager i mindre stykker og læg i en ildfast form. Skræl appelsinen og skær i tern. Fordel ternene over grøntsagerne.
  4. 4
    Rør fløde, vin og karry sammen og fordel hen over det grønne. Sæt i ovnen i 10 minutter.
  5. 5
    Tag ud og læg fisken ned imellem grøntsagerne. Bag videre i cirka  15 minutter.
  6. 6
    Kog ris efter anvisning. Server med et drys persille.