Torsk og grøntsager bagt i appelsin og karryfløde
- 4 Personer
Ingredienser
600 g | torsk |
0.5 tsk. | salt |
3 stk. | gulerødder |
2 stk. | porrer |
1 stk. | lille fennikel |
2 dl. | piskefløde |
1 dl. | hvidvin |
2 tsk. | karry |
3 dl. | Basmatisris |
lidt | friskhakket persille |
1 stk. | appelsin |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Del fisken i fire dele og drys med salt. Lad stå.
-
3Skær grøntsager i mindre stykker og læg i en ildfast form. Skræl appelsinen og skær i tern. Fordel ternene over grøntsagerne.
-
4Rør fløde, vin og karry sammen og fordel hen over det grønne. Sæt i ovnen i 10 minutter.
-
5Tag ud og læg fisken ned imellem grøntsagerne. Bag videre i cirka 15 minutter.
-
6Kog ris efter anvisning. Server med et drys persille.