Torsk og grøntsager bagt i appelsin og karryfløde
Fisk pakket ind i varme krydrerier. Psst … retten passer sig selv i ovnen, mens du koger ris. God fornøjelse!

- 4 Personer
Ingredienser
600 g | torsk |
0.5 tsk. | salt |
3 stk | gulerødder |
2 stk | porrer |
1 stk. | lille fennikel |
2 dl. | piskefløde |
1 dl. | hvidvin |
2 tsk. | karry |
3 dl. | Basmatisris |
lidt | friskhakket persille |
1 stk. | appelsin |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 200 grader.
- 2.Del fisken i fire dele og drys med salt. Lad stå.
- 3.Skær grøntsager i mindre stykker og læg i en ildfast form. Skræl appelsinen og skær i tern. Fordel ternene over grøntsagerne.
- 4.Rør fløde, vin og karry sammen og fordel hen over det grønne. Sæt i ovnen i 10 minutter.
- 5.Tag ud og læg fisken ned imellem grøntsagerne. Bag videre i cirka 15 minutter.
- 6.Kog ris efter anvisning. Server med et drys persille.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad,
#frokost,
#hovedret,
#weekend og gæster og #grøntsager i sæson