Torsk med dampede forårsløg og asparges, dild og bacon
- 4 Personer
Ingredienser
100 g | lufttørret bacon i tern |
600 g | torsk |
1 bundt | grønne asparges |
2 stk. | bundter forårsløg |
4 stk. | dild store, stilke |
25 g | smør |
2 stk. | lime |
Sådan gør du
-
1Steg bacon sprød på en pande og tag op.
-
2Skær fisken i mindre stykker og steg et par mi-nutter per side i baconfedtet.
-
3Ordn forårsløg og skær eller bræk den nederste trævlede del af aspargesen fra.
-
4Damp løgene møre i letsaltet vand i cirka 3 mi-nutter. Kom asparges i kogevandet og damp i cirka 1 minut.Hæld kogevandet fra og kom grøntsagerne på et fad. Fordel straks dild over samt små klatter smør.
-
5Top med torsk og bacon og pres lidt limesaft henover.