Torsk med dampede forårsløg og asparges, dild og bacon
Dampede grøntsager med stegt torsk. Kog kartofler til, og du får hovedret i stedet for forret.

- 4 Personer
Ingredienser
100 g | lufttørret bacon i tern |
600 g | torsk |
1 bundt | grønne asparges |
2 stk | bundter forårsløg |
4 stk | dild store, stilke |
25 g | smør |
2 stk | lime |
Sådan gør du
- 1.Steg bacon sprød på en pande og tag op.
- 2.Skær fisken i mindre stykker og steg et par mi-nutter per side i baconfedtet.
- 3.Ordn forårsløg og skær eller bræk den nederste trævlede del af aspargesen fra.
- 4.Damp løgene møre i letsaltet vand i cirka 3 mi-nutter. Kom asparges i kogevandet og damp i cirka 1 minut.Hæld kogevandet fra og kom grøntsagerne på et fad. Fordel straks dild over samt små klatter smør.
- 5.Top med torsk og bacon og pres lidt limesaft henover.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser