Torsk med dampede forårsløg og asparges, dild og bacon
Dampede grøntsager med stegt torsk. Kog kartofler til, og du får hovedret i stedet for forret.
4 Personer
Ingredienser
100 g
lufttørret bacon i tern
600 g
torsk
1 bundt
grønne asparges
2 stk.
bundter forårsløg
4 stk.
dild store, stilke
25 g
smør
2 stk.
lime
ANNONCE
Sådan gør du
1
Steg bacon sprød på en pande og tag op.
2
Skær fisken i mindre stykker og steg et par mi-nutter per side i baconfedtet.
3
Ordn forårsløg og skær eller bræk den nederste trævlede del af aspargesen fra.
4
Damp løgene møre i letsaltet vand i cirka 3 mi-nutter. Kom asparges i kogevandet og damp i cirka 1 minut.Hæld kogevandet fra og kom grøntsagerne på et fad. Fordel straks dild over samt små klatter smør.
5
Top med torsk og bacon og pres lidt limesaft henover.