Torsk i pakke med græsk salat

Bag pakken i ovnen eller på grillen. Server med ris eller bulgur eller blot et godt brød. 
Torsk i pakke med græsk salat
  • 4 Personer

Torskepakke

800 g hel torsk delt i fire stykker
- salt og peber
1 tsk. chiliflage
2 stk økologiske citroner
3 spsk. hakket persille
3 spsk. kapers
2 spsk. olivenolie

Græsk salat

6 stk tomater
1 stk. salatløg
1 stk. agurk
1 dl. oliven
2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader.

  2. 2.Læg et stort stykke bagepapir i en lille bradepande.
  3. 3.Læg fisken heri.
Krydr med salat og peber og chili.

  4. 4.Skær citronerne i mindre stykker, og fordel dem mellem fiskestykkerne.

  5. 5.Drys kapers og persille herpå, og dryp til sidst olivenolie på.
  6. 6.Fold papiret op omkring fisken, og luk pakken.
  7. 7.Bag fisken i 20 minutter.

  8. 8.Åbn pakken, og se, om fisken er gennemkogt og helt hvid. Hvis ikke, giver du den fem minutter mere.

  9. 9.Skær tomater, løg og agurk i mindre stykker.
  10. 10.Vend dem med oliven og olie og krydr med salt og peber.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad