Torsk i pakke med græsk salat
Bag pakken i ovnen eller på grillen. Server med ris eller bulgur eller blot et godt brød.

- 4 Personer
Torskepakke
800 g | hel torsk delt i fire stykker |
- | salt og peber |
1 tsk. | chiliflage |
2 stk | økologiske citroner |
3 spsk. | hakket persille |
3 spsk. | kapers |
2 spsk. | olivenolie |
Græsk salat
6 stk | tomater |
1 stk. | salatløg |
1 stk. | agurk |
1 dl. | oliven |
2 spsk. | olivenolie |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 200 grader.
- 2.Læg et stort stykke bagepapir i en lille bradepande.
- 3.Læg fisken heri. Krydr med salat og peber og chili.
- 4.Skær citronerne i mindre stykker, og fordel dem mellem fiskestykkerne.
- 5.Drys kapers og persille herpå, og dryp til sidst olivenolie på.
- 6.Fold papiret op omkring fisken, og luk pakken.
- 7.Bag fisken i 20 minutter.
- 8.Åbn pakken, og se, om fisken er gennemkogt og helt hvid. Hvis ikke, giver du den fem minutter mere.
- 9.Skær tomater, løg og agurk i mindre stykker.
- 10.Vend dem med oliven og olie og krydr med salt og peber.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad