Tomatmarineret svinemørbrad
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | svinemørbrad ca. 600g |
1 dåse | stor dåse koncentreret tomatpuré 140g |
0.5 dl. | vand |
1 spsk. | sukker |
0.5 spsk. | olivenolie |
0.5 spsk. | tørret rosmarin |
2 tsk. | røget paprika |
1 tsk. | Chili pulver Tilsmag efter behov |
1 tsk. | hvidløgspulver Tilsmag efter behov |
0.75 tsk. | salt |
lidt | friskkværnet peber |
Tilbehør
- | Grillede grøntsager: |
- | ris |
Sådan gør du
-
1Fjern sener og hinder fra mørbraden. Skær den i 2-3 cm tykke skiver.
-
2Bland ingredienserne i en skål. Læg kødet i en frysepose, og hæld marinaden over. Bland kød og marinade godt rundt i posen.
-
3Læg posen i køleskab, og lad kødet marinere i 2-24 timer.
-
4Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle.
-
5Steg kødet i olie, over høj varme, til det er brunet. Skru ned for varmen, og lad det stege færdigt, ca. 3 min. på hver side.