Toast med andelever og basilikum

Toast med andelever og basilikum er en herlig vinterforret og fungerer desuden godt som natmad til sultne gæster.
Toast med andelever og basilikum
  • 4 Personer

Ingredienser

250 g optøede andelevere
- smør og olie
- salt og peber
4 skiver lyst brød
- En lille krukke basilikum
4 spsk. Friskhøvlet parmesanost
2 tsk. friskklippet dild
1 stk. økologisk appelsin

Sådan gør du

  1. 1.Dup leveren tør, krydr den med salt og peber og gennemsteg den i smør og olie.
  2. 2.3-4 minutter per side.
  3. 3.Rist brødet og smør lidt smør på.
  4. 4.Kom basilikum på brødet, og læg lever på.
  5. 5.Drys parmesanost, dild og revet appelsinskal på.
Se, hvad vi ellers skriver om: #forret, #få ingredienser og #and