Thairejer og grøntsager
AFTENSMAD

Thairejer og grøntsager

Helt tynde strimler chili svitset let i olie giver herlig varme og smag til de flotte tigerrejer.
  • 4 Personer

Ingredienser

g rå tigerrejer
- olie
1 fed hvidløg
1 håndfuld sukkerært
1 stk. gul spansk chili
0.5 stk. orange fresno-chili
1 stk. stor lime
2 tsk. sukker
- nogle dråber fiskesovs
2 stk. forårsløg
10 cm agurk
4 håndfulde frisk spinat

Sådan gør du

  1. 1
    Pil rejerne og svits dem i olie sammen med revet hvidløg. Tag op på en tallerken.
  2. 2
    Skær sukkerærter i mindre stykker. Skær chili i tynde strimler. Svits i lidt mere olie på panden.
  3. 3
    Kom saft fra lime, sukker og fishsauce i en skål. Vend alt det stegte heri.
  4. 4
    Snit forårsløg og agurk tyndt og kom i skålen. Vend rundt.
  5. 5
    Vend til sidst med spinat. Smag til og server.

Tip!

Kogte kolde nudler kan vendes i salaten, hvis I har større sult.