Thairejer og grøntsager
- 4 Personer
Ingredienser
g | rå tigerrejer |
- | olie |
1 fed | hvidløg |
1 håndfuld | sukkerært |
1 stk. | gul spansk chili |
0.5 stk. | orange fresno-chili |
1 stk. | stor lime |
2 tsk. | sukker |
- | nogle dråber fiskesovs |
2 stk. | forårsløg |
10 cm | agurk |
4 håndfulde | frisk spinat |
Sådan gør du
-
1Pil rejerne og svits dem i olie sammen med revet hvidløg. Tag op på en tallerken.
-
2Skær sukkerærter i mindre stykker. Skær chili i tynde strimler. Svits i lidt mere olie på panden.
-
3Kom saft fra lime, sukker og fishsauce i en skål. Vend alt det stegte heri.
-
4Snit forårsløg og agurk tyndt og kom i skålen. Vend rundt.
-
5Vend til sidst med spinat. Smag til og server.
Tip!
Kogte kolde nudler kan vendes i salaten, hvis I har større sult.