Thairejer og grøntsager
Helt tynde strimler chili svitset let i olie giver herlig varme og smag til de flotte tigerrejer.

- 4 Personer
Ingredienser
g | rå tigerrejer |
- | olie |
1 fed | hvidløg |
1 håndfuld | sukkerært |
1 stk. | gul spansk chili |
0.5 stk. | orange fresno-chili |
1 stk. | stor lime |
2 tsk. | sukker |
- | nogle dråber fiskesovs |
2 stk | forårsløg |
10 cm | agurk |
4 håndfulde | frisk spinat |
Sådan gør du
- 1.Pil rejerne og svits dem i olie sammen med revet hvidløg. Tag op på en tallerken.
- 2.Skær sukkerærter i mindre stykker. Skær chili i tynde strimler. Svits i lidt mere olie på panden.
- 3.Kom saft fra lime, sukker og fishsauce i en skål. Vend alt det stegte heri.
- 4.Snit forårsløg og agurk tyndt og kom i skålen. Vend rundt.
- 5.Vend til sidst med spinat. Smag til og server.
Tip!
Kogte kolde nudler kan vendes i salaten, hvis I har større sult.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad