Syltet ingefær (gari)

Rødbeden er udelukkende for farvens skyld, jeg er vild med ekstra lyserød gari, men den kan sagtens undlades.Opskriften giver ca. 1 glas
Syltet ingefær (gari)
  • 0 Personer

Ingredienser

2 dl. lagereddike
2 dl. sukker
100 g skrællet ingefær
1 skive rødbede skræl rødbeden

Sådan gør du

  1. 1.Kog eddike og sukker op i en kasserolle, så sukkeret smelter.
  2. 2.Skær ingefær i super, tynde skiver, og kom dem i den varme lage. Kog op i ½-1 minut og tilsæt rødbede.
  3. 3.Hæld det hele på et skoldet glas, og sæt det koldt.Lad den trække i mindst 2 timer inden brug.

Tip!

Den syltede ingefær holder sig længe i syltelagen. Vær obs på, at lagen skal dække.  

Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #få ingredienser og #drikke