Opskriften giver ét stort glas, der blandt andet kan bruges som tilbehør til stegt lyst kød sammen med lidt brød og hummus eller som topping på smørrebrød.
0 Personer
Ingredienser
1 bundt
små nye gulerødder
2 dl
æblecidereddike
1.5 dl
sukker
1 dl
vand
1 tsk.
salt
1 stk.
chili
1 tsk.
fennikelfrø
1 tsk.
korianderfrø
1 tsk.
hel spidskommen
0.25 tsk.
gurkemeje kan udelades
ANNONCE
Sådan gør du
1
Rens gulerødderne grundigt og fjern evt. grønne toppe.
2
Kom alle ingredienser til syltelagen i en gryde, og bring den i kog. Lad den simre 5 minutter.
3
Tilsæt gulerødderne, og lad dem koge med i 1-2 minutter. Hæld de brandvarme gulerødder og lage i et skoldet sylteglas, forsegl glasset (undgå metallåg, vælg låg af glas), og lad det køle af, inden det sættes på køl.