Syltede små gulerødder
- 0 Personer
Ingredienser
1 bundt | små nye gulerødder |
2 dl. | æblecidereddike |
1.5 dl. | sukker |
1 dl. | vand |
1 tsk. | salt |
1 stk. | chili |
1 tsk. | fennikelfrø |
1 tsk. | korianderfrø |
1 tsk. | hel spidskommen |
0.25 tsk. | gurkemeje kan udelades |
Sådan gør du
-
1Rens gulerødderne grundigt og fjern evt. grønne toppe.
-
2Kom alle ingredienser til syltelagen i en gryde, og bring den i kog. Lad den simre 5 minutter.
-
3Tilsæt gulerødderne, og lad dem koge med i 1-2 minutter. Hæld de brandvarme gulerødder og lage i et skoldet sylteglas, forsegl glasset (undgå metallåg, vælg låg af glas), og lad det køle af, inden det sættes på køl.