Svinemørbrad på spyd med salat

Marineret, mør og lækker svinemørbrad i en eksotisk blanding af ingefær, kiwi og papaya.
Svinemørbrad på spyd med salat
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. stor svinemørbrad
stk. papaya
1 stk. kiwi
- 5 cm. ingefær
- olie
- sojasovs
1 stk. icebergsalat
1 bundt bredbladet persille
4 stk tomater
4 spsk. hakkede salte nødder
- salt

Sådan gør du

  1. 1.Skær kødet i strimler og sæt det på grillspyd.
  2. 2.Mos papaya, kiwi og revet ingefær sammen.
  3. 3.Vend kødet heri og læg det i køleskab 3-5 timer.
  4. 4.Sæt ovnen på 225 grader og dryp kødet med olie og salt.
  5. 5.Steg kødet i ovnen i ca. 12 minutter.
  6. 6.Snit salat helt tyndt og arranger med tomater i skiver, persille og nødder.
  7. 7.Server spyddene hertil.

Tip!

Mere sulten? Server med nykogte nudler eller godt brød og cremefraiche rørt med hvidløg.

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #snacks og tilbehør