Svinemørbrad på spyd med salat
Marineret, mør og lækker svinemørbrad i en eksotisk blanding af ingefær, kiwi og papaya.

- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | stor svinemørbrad |
0.5 stk. | papaya |
1 stk. | kiwi |
- | 5 cm. ingefær |
lidt | olie |
lidt | sojasovs |
1 stk. | icebergsalat |
1 bundt | bredbladet persille |
4 stk | tomater |
4 spsk. | hakkede salte nødder |
- | salt |
Sådan gør du
- 1.Skær kødet i strimler og sæt det på grillspyd.
- 2.Mos papaya, kiwi og revet ingefær sammen.
- 3.Vend kødet heri og læg det i køleskab 3-5 timer.
- 4.Sæt ovnen på 225 grader og dryp kødet med olie og soja.
- 5.Steg kødet i ovnen i ca. 12 minutter.
- 6.Snit salat helt tyndt og arranger med tomater i skiver, persille og nødder.
- 7.Server spyddene hertil.
Tip!
Mere sulten? Server med nykogte nudler eller godt brød og cremefraiche rørt med hvidløg.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #snacks og tilbehør