Svinemørbrad på spyd med salat
AFTENSMAD

Svinemørbrad på spyd med salat

Marineret, mør og lækker svinemørbrad i en eksotisk blanding af ingefær, kiwi og papaya.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. stor svinemørbrad
0.5 stk. papaya
1 stk. kiwi
- 5 cm. ingefær
lidt olie
lidt sojasovs
1 stk. icebergsalat
1 bundt bredbladet persille
4 stk tomater
4 spsk. hakkede salte nødder
- salt

Sådan gør du

  1. 1
    Skær kødet i strimler og sæt det på grillspyd.
  2. 2
    Mos papaya, kiwi og revet ingefær sammen.
  3. 3
    Vend kødet heri og læg det i køleskab 3-5 timer.
  4. 4
    Sæt ovnen på 225 grader og dryp kødet med olie og soja.
  5. 5
    Steg kødet i ovnen i ca. 12 minutter.
  6. 6
    Snit salat helt tyndt og arranger med tomater i skiver, persille og nødder.
  7. 7
    Server spyddene hertil.

Tip!

Mere sulten? Server med nykogte nudler eller godt brød og cremefraiche rørt med hvidløg.