Suppe med peberfrugt og soltørrede tomater
- 4 Personer
Ingredienser
2 | løg |
400 g | røde peberfrugter eller snackpebre |
2 | squash |
3 spsk. | olie |
1.5 tsk. | sød paprika |
1 tsk. | cayennepeber (kan udelades) |
1 tsk. | tørret timian |
1 tsk. | tørret oregano |
2 fed | hvidløg |
2 spsk. | soltørrede tomater |
400 g | hakkede tomater |
1 | grøntsagsbouillonterning |
4 dl. | vand |
2.5 dl. | madlavningsfløde eller kokosmælk |
- | salt |
- | peber |
Til servering
1 bundt | frisk basilikum |
40 g | ristede pinjekerner |
- | brød |
Sådan gør du
-
1Hak løg, peberfrugter og squash groft.
-
2Varm en stor gryde med olie, og start med at stege grøntsagerne godt igennem, til de bliver gyldne.
-
3Tilsæt sød paprika, cayennepeber, timian, oregano og presset hvidløg, og steg det et par minutter, så krydderierne bliver stegt af.
-
4Tilsæt soltørrede tomater, hakkede tomater, grøntsagsbouillonterning, vand og madlavningsfløde, og bring grydens indhold i kog.
-
5Skru ned til middel varme, og lad suppen simre i 10-15 minutter.
-
6Blend grydens indhold helt cremet med en stavblender.
-
7Smag den cremede suppe til med salt og peber. Top suppen med friskhakket basilikum og ristede pinjekerner. Servér med brød til.