Stuffed crust pizza - meat lover edition med ostekant
- 2 Personer
Du skal bruge:
lidt | durummel |
270 g | pizzadej |
75 g | mozzarellaost eller fior di latte til skorpen |
4 spsk. | tomatsauce |
100 g | mozzarellaost eller fior di latte |
6 skiver | ventricina eller en anden god, spicy salami |
- | salsicciapølse frisk |
Efter bagning:
1 håndfuld | basilikum |
- | Ekstra jomfruolivenolie |
Sådan gør du
-
1Start med at trykke din pizzadej ud. Placér ost i små tern, stykker eller lange strimler, alt efter hvilken ost du bruger, rundt i kanten, og fold skorpen ind over. Tryk den sammen. Tilføj tomatsauce, som du placerer i midten af dejen. Brug bagsiden af din ske til forsigtigt at sprede tomatsaucen ud i cirkulære bevægelser, til der er 2-3 cm ud til kanten. Dernæst toppes pizzaen med mozzarellaost, ventricina og salsiccia.
-
2Tag nu fat i dejen, og stræk den tynd og stor hele vejen rundt. Det er her, du former din pizza rund og flot!
-
3Bag din pizza i din pizzaovn på minimum 430 grader, til skorpen er begyndt at få lidt farve. Hold øje med skorpen! Den skal have lidt farve. Farve betyder karamellisering, hvilket giver smag til din pizza. Når pizzaen er færdigbagt, toppes den evt. med lidt frisk basilikum og olivenolie.