Stuffed crust pizza - meat lover edition med ostekant
AFTENSMAD

Stuffed crust pizza - meat lover edition med ostekant

En lækker cheese crust pizza med en god spicy ventricina og en masse salsiccia. Opskriften stammer fra kogebogen "Perfekt Pizza" af Jon Daniel Edlund. 
  • 2 Personer

Du skal bruge:

lidt durummel
270 g pizzadej
75 g mozzarellaost eller fior di latte til skorpen
4 spsk. tomatsauce
100 g mozzarellaost eller fior di latte
6 skiver ventricina eller en anden god, spicy salami
- salsicciapølse frisk

Efter bagning:

1 håndfuld basilikum
- Ekstra jomfruolivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Start med at trykke din pizzadej ud. Placér ost i små tern, stykker eller lange strimler, alt efter hvilken ost du bruger, rundt i kanten, og fold skorpen ind over. Tryk den sammen. Tilføj tomatsauce, som du placerer i midten af dejen. Brug bagsiden af din ske til forsigtigt at sprede tomatsaucen ud i cirkulære bevægelser, til der er 2-3 cm ud til kanten. Dernæst toppes pizzaen med mozzarellaost, ventricina og salsiccia.
  2. 2
    Tag nu fat i dejen, og stræk den tynd og stor hele vejen rundt. Det er her, du former din pizza rund og flot!
  3. 3
    Bag din pizza i din pizzaovn på minimum 430 grader, til skorpen er begyndt at få lidt farve. Hold øje med skorpen! Den skal have lidt farve. Farve betyder karamellisering, hvilket giver smag til din pizza. Når pizzaen er færdigbagt, toppes den evt. med lidt frisk basilikum og olivenolie.