Sticks med nudler
- 4 Personer
Ingredienser
8 | træspyd |
400 g | rødding eller tun |
200 g | champignon |
- | salt og peber |
1 fed | hvidløg |
1 spsk. | friskrevet ingefær |
0.5 | citron saften |
2 spsk. | sesamolie |
2 spsk. | friskhakket, bredbladet persille |
250 g | nudler |
2 spsk. | sojasauce |
2 spsk. | vermouth |
1 tsk. | sukker |
1 stk. | agurk |
Sådan gør du
-
1Læg træspydene i en skål med vand i 30 minutter, så de ikke brænder i ovnen.
-
2Sæt ovnen på 225 grader.
-
3Skær fisk og svampe i mundrette stykker, og kom på spydene.
-
4Drys med salt og peber.
-
5Bland revet hvidløg, ingefær, citronsaft og sesamolie på et fad.
-
6Vend sticksene heri, og læg dem på en bradepande med bagepapir.
-
7Steg spydene i ca. 10 minutter.
-
8Vend et par gange undervejs.
-
9Du kan også med fordel stege dem på en grillpande.
-
10Tilbered nudler efter anvisning.
-
11Afdryp, og skyl i koldt vand.
-
12Kom soja, vermouth og lidt sukker i en skål.
-
13Vend nudler heri.
-
14Skær agurk i tynde skiver, vend i.
-
15Drys persille på de nystegte spyd, og server med nudler.