Stegt torsk med jordbær- og rosinketchup
- 4 Personer
- 45 Minutes
Ketchup
500 g | jordbær |
150 g | rosin |
1 dl. | vand |
3 spsk. | sukker |
2 spsk. | hvidvinseddike |
1 tsk. | stødt ingefær |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 stk. | Knivspids cayennepeber |
1 stk. | knivspids salt |
1 kg | nye kartofler |
800 g | torskefilet |
1 tsk. | salt og peber |
1 stk. | olivenolie |
1 håndfuld | Friseesalat |
stk. | salatløg |
1 stk. | lime |
Sådan gør du
-
1Skær jordbær i mindre stykker, og kom dem i en lille gryde sammen med resten af ingredienserne.
-
2Lad blandingen koge op og simre i to minutter. Tag gryden fra komfuret og lad indholdet afkøle under låg.
-
3Blend ketchuppen. Hvis du vil have den tyndere, spæder du med vand eller æblejuice.
-
4Sæt ovnen på 225 grader. Bag kartoflerne uden olie i 25 minutter.
-
5Krydr torsken med salt og peber, og steg den i olie på en pande. Server fisken med kartofler, salat og snittet løg og selvfølgelig ketchup.