Stegt sennepsild med løgringe
Lækkert fyld med cremefraiche, sennep, løg, æbler og radiser

- 4 Personer
Ingredienser
600 g | sildefileter |
2 stk | løg |
1 stk. | æble |
300 g | ærter, optøede |
8 stk | radiser |
lidt | frisk estragon |
Fyld
3 spsk. | sød sennep |
3 spsk. | cremefraiche 38% |
lidt | Lidt salt og peber |
1.5 dl. | hvedemel Stegt sennepssild med løgringe |
lidt | smør og olie |
Sådan gør du
- 1.Åbn sildefileterne.
- 2.Rør fyldet sammen, og smør lidt på sildens kødside.
- 3.Luk sildene sammen, og vend dem i mel.
- 4.Steg dem gyldne på hver side i cirka 3 minutter.
- 5.Skær løgene i skiver, og vend dem i mel.
- 6.Steg dem gyldne i smør og olie på en anden pande.
- 7.Skær æble i tynde både, og steg dem møre.
- 8.Anret dem med ærter på 4 tallerkener.
- 9.Server med sild, løg, æble, radiser og et drys estragon.
Tip!
Steg dobbelt så mange sild, som du skal bruge. Opbevar dem i køleskabet, og læg dem på rugbrødet til madpakken de kommende dage.