Stegt hellefisk med grape og rucolasalat

Den rosa grape er ikke nær så bitter, hvis du fjerner frugtens hvide hinder, før den kommer i salaten.  
Stegt hellefisk med grape og rucolasalat
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg kartofler
50 g smør

lidt Lidt salt og peber
lidt muskatnød
1 dl. solsikkekerner
600 g hellefisk
3 dl. cremefraiche
1 dl. hakket persille
2 spsk. syltede agurker

Salat

1 stk. rosa grape
1 bakke rucolasalat

Sådan gør du

  1. 1.Skræl kartoflerne, og kog dem møre. Mos kartoflerne til mos med kogevand og smør. Smag til med salt og peber og lidt revet muskatnød.
  2. 2.Rist solsikkekerner på en tør teflonpande. Hæld dem fra panden.
  3. 3.Steg fisken forsigtigt i smør på begge sider på en teflonpande. Krydr med salt og peber.
  4. 4.Rør creme fraiche med persille og syltede agurker til en kold sauce
  5. 5.Skær grapekødet fra de hvide hinder, og vend det med rucolasalat og solsikkekerner.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #hovedret, #passer til sæsonen, #forret, #scoremiddag, #weekend og gæster, #hverdagens små mirakler, #gæstemad og fest og #grøntsager i sæson