Stegt hellefisk med grape og rucolasalat
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | kartofler |
50 g | smør Brug mellem 25-50g smør. |
lidt | Lidt salt og peber |
lidt | muskatnød |
1 dl. | solsikkekerner |
600 g | hellefisk |
3 dl. | cremefraiche |
1 dl. | hakket persille |
2 spsk. | syltede agurker Hakkede syltede agurker |
Salat
1 stk. | rosa grape |
1 bakke | rucolasalat |
Sådan gør du
-
1Skræl kartoflerne, og kog dem møre. Mos kartoflerne til mos med kogevand og smør. Smag til med salt og peber og lidt revet muskatnød.
-
2Rist solsikkekerner på en tør teflonpande. Hæld dem fra panden.
-
3Steg fisken forsigtigt i smør på begge sider på en teflonpande. Krydr med salt og peber.
-
4Rør creme fraiche med persille og syltede agurker til en kold sauce
-
5Skær grapekødet fra de hvide hinder, og vend det med rucolasalat og solsikkekerner.