Stegt hellefisk med grape og rucolasalat
FORRET

Stegt hellefisk med grape og rucolasalat

Den rosa grape er ikke nær så bitter, hvis du fjerner frugtens hvide hinder, før den kommer i salaten.  
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg kartofler
50 g smør Brug mellem 25-50g smør.
lidt Lidt salt og peber
lidt muskatnød
1 dl. solsikkekerner
600 g hellefisk
3 dl. cremefraiche
1 dl. hakket persille
2 spsk. syltede agurker Hakkede syltede agurker

Salat

1 stk. rosa grape
1 bakke rucolasalat

Sådan gør du

  1. 1
    Skræl kartoflerne, og kog dem møre. Mos kartoflerne til mos med kogevand og smør. Smag til med salt og peber og lidt revet muskatnød.
  2. 2
    Rist solsikkekerner på en tør teflonpande. Hæld dem fra panden.
  3. 3
    Steg fisken forsigtigt i smør på begge sider på en teflonpande. Krydr med salt og peber.
  4. 4
    Rør creme fraiche med persille og syltede agurker til en kold sauce
  5. 5
    Skær grapekødet fra de hvide hinder, og vend det med rucolasalat og solsikkekerner.