Steaksalat med sursød dressing

En let salat med fut i fra chilien. Gør salaten mere grov og mættende ved at tilsætte tyndtskåret, rå broccoli.
Steaksalat med sursød dressing
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk kalveschnitzler Wienerschnitzel kan bruges
- salt
4 tsk. five spice
- olie
300 g nudler
1 stk. frisk mango
1 stk. frisk rød chili
1 potte Friske koriander
100 g baby spinat

Dressing

5 spsk. sød chili sauce
1 spsk. olie Neutral olie
1 stk. lime (saft) ca. 1-2 alt efter størrelse
1 spsk. fiskesauce-
0.75 tsk. sukker
4 spsk. Sorte sesamfrø

Sådan gør du

  1. 1.Tag kødet ud mindst 20min. inden stegning, drys det med salt og gnid med five spice eller friskkværnet peber.   
  2. 2.Kog nudlerne efter anvisning på pakken, og køl dem ned ved at overhælde dem med koldt vand. Vend dem herefter med mango, rød chili, koriander og babyspinat.   
  3. 3.Varm olie på en pande over høj varme, og brun kødet 1-2 minutter på hver side. Læg ikke alle schnitzler på samtidig, men vent lidt mellem hver. Steg kødet yderligere 1-2 min. på hver side (afhængig af tykkelsen), brug en ske til at øse fedtstoffet over kødet, mens det steger.  
  4. 4.Læg kødet til side utildækket på et skærebræt og rør imens ingredienserne til sursød dressing sammen, smag til.  Skær kødet i meget tynde skiver på skrå og fordel dem på salaten. Dryp med dressingen og drys med sesamfrø og peanuts.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #hovedret, #passer til sæsonen og #forret