Steaksalat med sursød dressing
En let salat med fut i fra chilien. Gør salaten mere grov og mættende ved at tilsætte tyndtskåret, rå broccoli.

- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | kalveschnitzler Wienerschnitzel kan bruges |
- | salt |
4 tsk. | five spice |
- | olie |
300 g | nudler |
1 stk. | frisk mango |
1 stk. | frisk rød chili |
1 potte | Friske koriander |
100 g | baby spinat |
Dressing
5 spsk. | sød chili sauce |
1 spsk. | olie Neutral olie |
1 stk. | lime (saft) ca. 1-2 alt efter størrelse |
1 spsk. | fiskesauce- |
0.75 tsk. | sukker |
4 spsk. | Sorte sesamfrø |
Sådan gør du
- 1.Tag kødet ud mindst 20min. inden stegning, drys det med salt og gnid med five spice eller friskkværnet peber.
- 2.Kog nudlerne efter anvisning på pakken, og køl dem ned ved at overhælde dem med koldt vand. Vend dem herefter med mango, rød chili, koriander og babyspinat.
- 3.Varm olie på en pande over høj varme, og brun kødet 1-2 minutter på hver side. Læg ikke alle schnitzler på samtidig, men vent lidt mellem hver. Steg kødet yderligere 1-2 min. på hver side (afhængig af tykkelsen), brug en ske til at øse fedtstoffet over kødet, mens det steger.
- 4.Læg kødet til side utildækket på et skærebræt og rør imens ingredienserne til sursød dressing sammen, smag til. Skær kødet i meget tynde skiver på skrå og fordel dem på salaten. Dryp med dressingen og drys med sesamfrø og peanuts.