Steaksalat med sursød dressing
FORRET

Steaksalat med sursød dressing

En let salat med fut i fra chilien. Gør salaten mere grov og mættende ved at tilsætte tyndtskåret, rå broccoli.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk kalveschnitzler Wienerschnitzel kan bruges
- salt
4 tsk. five spice
- olie
300 g nudler
1 stk. frisk mango
1 stk. frisk rød chili
1 potte Friske koriander
100 g baby spinat

Dressing

5 spsk. sød chili sauce
1 spsk. olie Neutral olie
1 stk. lime (saft) ca. 1-2 alt efter størrelse
1 spsk. fiskesauce-
0.75 tsk. sukker
4 spsk. Sorte sesamfrø

Sådan gør du

  1. 1
    Tag kødet ud mindst 20min. inden stegning, drys det med salt og gnid med five spice eller friskkværnet peber.   
  2. 2
    Kog nudlerne efter anvisning på pakken, og køl dem ned ved at overhælde dem med koldt vand. Vend dem herefter med mango, rød chili, koriander og babyspinat.   
  3. 3
    Varm olie på en pande over høj varme, og brun kødet 1-2 minutter på hver side. Læg ikke alle schnitzler på samtidig, men vent lidt mellem hver. Steg kødet yderligere 1-2 min. på hver side (afhængig af tykkelsen), brug en ske til at øse fedtstoffet over kødet, mens det steger.  
  4. 4
    Læg kødet til side utildækket på et skærebræt og rør imens ingredienserne til sursød dressing sammen, smag til.  Skær kødet i meget tynde skiver på skrå og fordel dem på salaten. Dryp med dressingen og drys med sesamfrø og peanuts.