Sprøde kranse med marcipan
- 8 Personer
- 60 Minutes
Kranse
200 g | marcipan |
1 stk. | æg |
2 spsk. | rosiner |
1 tsk. | kanel |
25 g | smør |
2 stk | ark filodej |
Pynt
1 stk. | æg |
1 dl. | hakkede mandler |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 180 grader. Læg bagepapir på en bradepande. Rør marcipan med ægget, og tilføj rosiner og kanel.
-
2Smelt smørret.
-
3Klip 5 centimeter af hvert stykke filoark fra. Ellers bliver kransene for store. Pensl smør på filostykkerne, og klip lige over, så du har fire rektangler.
-
4Fordel marcipan langs den korte side på hvert stykke. Rul stykkerne til pølser. Luk den ene ende ind i den anden ved at åbne dejen lidt op og lukke igen. Læg dem på bagepapir. Pensl med æg, og drys med mandler.
-
5Bag kagerne i cirka 25 minutter. Server dem gerne lune.