Brug den færdige filodej til julens flotteste kager.
8 Personer
60 Minutes
Kranse
200 g
marcipan
1 stk.
æg
2 spsk.
rosiner
1 tsk.
kanel
25 g
smør
2 stk.
ark filodej
Pynt
1 stk.
æg
1 dl.
hakkede mandler
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 180 grader. Læg bagepapir på en bradepande. Rør marcipan med ægget, og tilføj rosiner og kanel.
2
Smelt smørret.
3
Klip 5 centimeter af hvert stykke filoark fra. Ellers bliver kransene for store. Pensl smør på filostykkerne, og klip lige over, så du har fire rektangler.
4
Fordel marcipan langs den korte side på hvert stykke. Rul stykkerne til pølser. Luk den ene ende ind i den anden ved at åbne dejen lidt op og lukke igen. Læg dem på bagepapir. Pensl med æg, og drys med mandler.
5
Bag kagerne i cirka 25 minutter. Server dem gerne lune.