Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
- 4 Personer
Ingredienser
200 g | friske grønne asparges |
1 hoved | lille spidskål |
2 stk. | mini-romainesalater |
50 g | mandler, ristede |
0.25 stk. | salatløg |
Dressing
2 spsk. | olivenolie |
2 spsk. | koncentreret hyldeblomstsaft |
1 spsk. | æbleedikke |
2 tsk. | cremefraiche 38% |
0.25 stk. | salatløg |
- | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Hæld alle ingredienser til dressingen i et syltetøjsglas og ryst dem sammen. Smag til med salt, peber og hyldeblomstsaft.
-
2Skær aspargesene i tynde skiver på skrå. Hæld ½ af dressingen i bunden af en skål og vend spidskål og asparges i, så det får et tyndt lag dressing på overfladen.
-
3Anret salatbladene på et fad, fordel spidskålsblandingen udover og drys med mandler, salatløg og persille. Dryp med lidt ekstra dressing ved servering.
Tip!
Prøv at bruge fennikel i stedet for spidskål.