Sprængt andebryst på spyd
- 8 Personer
Ingredienser
3 stk. | andebryster |
1 tsk. | fint salt |
1 tsk. | sukker |
8 stk. | svesker |
2 dl. | vand |
1 stk. | løg |
1 tsk. | balsamico |
2 tsk. | honning |
1 tsk. | vand |
3 dl. | jasminris |
6 stk. | gulerødder |
- | olie |
Drys
1 stk. | forårsløg |
Sådan gør du
-
1Skær kødet i mundrette stykker.
-
2Bland salt og sukker i en skål, og gnid kød og svær med blandingen. Lad det trække i 12 timer i køleskabet.
-
3Kom svesker og vand i en skål, og lad også dem trækkei 12 timer.
-
4Sæt kød, svesker og løg på spyd, og gennemsteg dem i olie på en pande. Til sidst pensles en blanding af honning, balsamico og vand på spyddene.
-
5Kog risen efter anvisning.
-
6Skær gulerødderne i lange stave, og steg dem møre på en pande.
-
7Server spyddene på en bund af ris, gulerødder og et drys forårsløg.