Spinatsalat med kyllingelever

Kyllingelever smager godt og er smækfyldt med proteiner og andre gode ting. Vi lader den sprødstegte kyllingelever tale for sig selv i denne simple ret med spinat, stegte løg og let sauce. 
Spinatsalat med kyllingelever
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g spinat eller babyspinat
400 g kyllinge- eller andelever
- salt og peber
- lidt mel
- olivenolie og smør til stegning
2 fed hvidløg, finhakket
1 stk. stort skalotteløg, finthakket
2 spsk. rødvins- eller sherryeddike
1 dl. olivienolie
4 kviste bredbladet persille, finthakket

Sådan gør du

  1. 1.Skyl, tør og anret spinatbladene på fire tallerkener.
  2. 2.Rens leverne, del dem i to, krydr med salt og peber, og vend dem i lidt mel. Steg dem sprøde på panden i en blanding af olivenolie og smør, et par minutter på hver side.
  3. 3.Kom hvidløg og skalotteløget ved, og steg yderligere et par minutter.
  4. 4.Hæld eddike på panden under omrøring, og derpå olie. Krydr med salt og peber.
  5. 5.Fordel leverstykker, løg og sauce på spinaten. Drys med persille. Spis straks.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost og #salater