Spinatsalat med kyllingelever
FROKOST

Spinatsalat med kyllingelever

Kyllingelever smager godt og er smækfyldt med proteiner og andre gode ting. Vi lader den sprødstegte kyllingelever tale for sig selv i denne simple ret med spinat, stegte løg og let sauce. 
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g spinat eller babyspinat
400 g kyllinge- eller andelever
- salt og peber
- lidt mel
- olivenolie og smør til stegning
2 fed hvidløg, finhakket
1 stk. stort skalotteløg, finthakket
2 spsk. rødvins- eller sherryeddike
1 dl. olivienolie
4 kviste bredbladet persille, finthakket

Sådan gør du

  1. 1
    Skyl, tør og anret spinatbladene på fire tallerkener.
  2. 2
    Rens leverne, del dem i to, krydr med salt og peber, og vend dem i lidt mel. Steg dem sprøde på panden i en blanding af olivenolie og smør, et par minutter på hver side.
  3. 3
    Kom hvidløg og skalotteløget ved, og steg yderligere et par minutter.
  4. 4
    Hæld eddike på panden under omrøring, og derpå olie. Krydr med salt og peber.
  5. 5
    Fordel leverstykker, løg og sauce på spinaten. Drys med persille. Spis straks.