Spinatsalat med kyllingelever
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | spinat eller babyspinat |
400 g | kyllinge- eller andelever |
- | salt og peber |
- | lidt mel |
- | olivenolie og smør til stegning |
2 fed | hvidløg, finhakket |
1 stk. | stort skalotteløg, finthakket |
2 spsk. | rødvins- eller sherryeddike |
1 dl. | olivienolie |
4 kviste | bredbladet persille, finthakket |
Sådan gør du
-
1Skyl, tør og anret spinatbladene på fire tallerkener.
-
2Rens leverne, del dem i to, krydr med salt og peber, og vend dem i lidt mel. Steg dem sprøde på panden i en blanding af olivenolie og smør, et par minutter på hver side.
-
3Kom hvidløg og skalotteløget ved, og steg yderligere et par minutter.
-
4Hæld eddike på panden under omrøring, og derpå olie. Krydr med salt og peber.
-
5Fordel leverstykker, løg og sauce på spinaten. Drys med persille. Spis straks.