Redaktionen anbefaler
| 1.5 tsk. | salt |
| 1 tsk. | spidskommen, stødt |
| 1 tsk. | knust rosenpeber |
| 1 tsk. | koriander, stødt |
| 1 tsk. | brun farin |
| 2 spsk. | vand |
| 1.2 kg | ribbensteg eller magert kogeflæsk |
| 25 g | smør |
| 2 stk. | rødløg. i skiver |
| 1.5 dl | porter eller oksefond |
| 0.25 tsk. | kanel |
| 0.25 tsk. | chiliflager, tørrede eller stødt chili |
| 1 spsk. | brun farin |
| 0.5 spsk. | æbleeddike |
| - | salt |
| - | finthakket grønkål |
| - | creme fraiche |
| - | tortillas |
| - | rødløg. vendt i limesaft |
Smid ikke sværene fra ribbensstegen ud, skær dem i skiver, steg dem sprøde i ovnen ved 200 grader med lidt salt, og drys dem over tortillaerne ved servering.