Redaktionen anbefaler






1.5 tsk. | salt |
1 tsk. | spidskommen, stødt |
1 tsk. | knust rosenpeber |
1 tsk. | koriander, stødt |
1 tsk. | brun farin |
2 spsk. | vand |
1.2 kg | ribbensteg eller magert kogeflæsk |
25 g | smør |
2 stk. | rødløg. i skiver |
1.5 dl | porter eller oksefond |
0.25 tsk. | kanel |
0.25 tsk. | chiliflager, tørrede eller stødt chili |
1 spsk. | brun farin |
0.5 spsk. | æbleeddike |
- | salt |
- | finthakket grønkål |
- | creme fraiche |
- | tortillas |
- | rødløg. vendt i limesaft |
Smid ikke sværene fra ribbensstegen ud, skær dem i skiver, steg dem sprøde i ovnen ved 200 grader med lidt salt, og drys dem over tortillaerne ved servering.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10