Spaghetti og kødboller med asparges pesto
- 4 Personer
- 30 Minutes
Fars
50 g | lyst brød |
1 dl. | vand |
1 tsk. | oksefond |
500 g | hakket oksekød |
1 stk. | æg |
1 stk. | løg |
1 tsk. | fint salt |
1 tsk. | knust peber |
1 stk. | smør og olie til stegning |
Pesto
100 g | grøn asparges |
50 g | parmesanost |
1 dl. | olivenolie |
tsk. | lys balsamicoeddike |
1 knsp. | knust chili |
300 g | spaghetti |
250 g | tomat |
200 g | asparges |
Sådan gør du
-
1Del brødet i mindre stykker, og kom stykkerne i en skål med vand. Rør fond heri. Lad fond, vand og brød stå og trække i 5 minutter.
-
2Rør kødet med brødet. Vend ægget i. Riv eller hak løget fint, og rør det i farsen. Kom salt og peber heri.
-
3Tag vand på hænderne, og form runde kødboller. Gennemsteg dem i smør og olie på en pande.
-
4Skær bunden af aspargesene, og kom dem i en blender sammen med ost, olie, eddike og chili.
-
5Blend blandingen til pesto. Smag den til, og lad den stå.
-
6Kog spaghettien.
-
7Skær tomater i både, og svits dem i olie på en pande.
-
8Kog de grønne asparges møre i cirka 1 minut.
-
9Server pasta, kødboller, tomater og asparges med pesto.