Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør

Bliv din egen Michelin kok med denne smukke forret. Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør lyder i sig selv som en prisvindene ret - og den smager mindst ligeså godt!
Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g Snowcrabkløer
400 g store kammuslinger
3 dl. belugalinse
50 g smør
1 stk. citron
1 dl. fritureolie
- 12 blade salvie eller persille

Sådan gør du

  1. 1.Optø krabber og kammuslinger i køleskab.
  2. 2.Kog linserne efter henvisning på emballagen.
  3. 3.Smelt smørret og lad det brune langsomt i en gryde.
  4. 4.Når det er brunet og gyldent, hælder du det i en kop. Lad bundfaldet synke. Hæld nu forsigtigt det klare brune smør over i den renvaskede gryde. Bundfaldet smider du bare ud. Smag smørret til med lidt citronsaft.
  5. 5.Kom olie i en helt lille gryde og lad den blive varm.
  6. 6.Steg bladene i nogle få sekunder og tag dem op.
  7. 7.Læg på køkkenrulle for at afdryppe.
  8. 8.Steg kammuslingerne 2 minutter per side i lidt smør.
  9. 9.Krabbekløerne er spiseklare og serveres kolde.
  10. 10.Spred lidt belugalinser ud på hver tallerken. Resten sætter du i en fin skål på bordet.
  11. 11.Kom krabbekløer og kammuslinger på tallerkenen sammen med citronskiver og salvie.
  12. 12.Dryp lidt varmet brunet smør over og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #lette retter og #få ingredienser