Smørrebrød de luxe
FROKOST

Smørrebrød de luxe

Der skal ikke meget til, før rugbrødsmaden får karakter af luksus. Her serverer vi makrel i tomat og og krabbesalat med mayonnaise og grønt til frokost. 
  • 4 Personer

Ingredienser

4 skiver rugbrød
- smør
1 håndfuld basilikumblad
2 dåser makrel i tomat, hele fileter
4 spsk. mayonnaise
2 spsk. soltørret tomat i olie
1 dåse krabbekød
1 dl. creme fraiche 38%
1 knsp. wasabipasta
4 skiver rugbrød
- smør
4 stk. kogte grønne asparges
4 stk. salatblade

Sådan gør du

  1. 1
    Smør brødet, og drys basilikum herpå.
  2. 2
    Kom makrelfilet herpå. Kom mayonnaise på. Skær tomater i mindre stykker og top dem med mayonnaisen. Krydr gerne med lidt hakket krydderurt.
  3. 3
    Afdryp krabbekødet. Rør cremefraiche med wasabi, og smag til med salt og peber.
  4. 4
    Vend krabbekød heri.
  5. 5
    Smør rugbrød, og læg salatblad på. Kom krabbesalat og asparges herpå. Drys gerne med lidt hakket krydderurt.