Smørrebrød de luxe
Der skal ikke meget til, før rugbrødsmaden får karakter af luksus. Her serverer vi makrel i tomat og og krabbesalat med mayonnaise og grønt til frokost.

- 4 Personer
Ingredienser
4 skiver | rugbrød |
- | smør |
1 håndfuld | basilikumblad |
2 dåser | makrel i tomat, hele fileter |
4 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | soltørret tomat i olie |
1 dåse | krabbekød |
1 dl. | creme fraiche 38% |
1 knsp. | wasabipasta |
4 skiver | rugbrød |
- | smør |
4 stk | kogte grønne asparges |
4 stk | salatblade |
Sådan gør du
- 1.Smør brødet, og drys basilikum herpå.
- 2.Kom makrelfilet herpå. Kom mayonnaise på. Skær tomater i mindre stykker og top dem med mayonnaisen. Krydr gerne med lidt hakket krydderurt.
- 3.Afdryp krabbekødet. Rør cremefraiche med wasabi, og smag til med salt og peber.
- 4.Vend krabbekød heri.
- 5.Smør rugbrød, og læg salatblad på. Kom krabbesalat og asparges herpå. Drys gerne med lidt hakket krydderurt.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost