Smørrebrød de luxe
- 4 Personer
Ingredienser
4 skiver | rugbrød |
- | smør |
1 håndfuld | basilikumblad |
2 dåser | makrel i tomat, hele fileter |
4 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | soltørret tomat i olie |
1 dåse | krabbekød |
1 dl. | creme fraiche 38% |
1 knsp. | wasabipasta |
4 skiver | rugbrød |
- | smør |
4 stk. | kogte grønne asparges |
4 stk. | salatblade |
Sådan gør du
-
1Smør brødet, og drys basilikum herpå.
-
2Kom makrelfilet herpå. Kom mayonnaise på. Skær tomater i mindre stykker og top dem med mayonnaisen. Krydr gerne med lidt hakket krydderurt.
-
3Afdryp krabbekødet. Rør cremefraiche med wasabi, og smag til med salt og peber.
-
4Vend krabbekød heri.
-
5Smør rugbrød, og læg salatblad på. Kom krabbesalat og asparges herpå. Drys gerne med lidt hakket krydderurt.