Skorzonerrødder bagt i bacon og rosmarin

Skorzonerroden er en overset spise, som smager lidt ligesom asparges. Vi pakker dem ind i bacon og rosmarin og giver dem en tur i ovnen, så smager de skønt som tilbehør til aftensmaden.  
Skorzonerrødder bagt i bacon og rosmarin
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk skorzonerrødder
8 skiver bacon
4 kviste frisk rosmarin

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 180 grader.
  2. 2.Vask og skræl skorzonerrødderne.
  3. 3.Svøb dem straks i bacon sammen med bladene fra en stilk rosmarin.
  4. 4.Smør et ildfast fad og læg skorzonerrødderne heri.
  5. 5.Bag dem i 50-60 minutter.
  6. 6.Server lune, som tilbehør til kødretter eller skær dem i skiver og brug dem på en salat.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør