Sandwich med sølvbede og brie
Med tynde sprøde skiver æble, rødløg og pinjekerner

- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | sølvbede |
- | olivenolie |
lidt | Lidt salt og peber |
1 stk. | langt flute |
1 stk. | fed hvidløg |
1 stk. | æble |
250 g | brieost |
1 stk. | rødløg. |
40 g | pinjekerner |
4 spsk. | rosiner |
2 spsk. | hakket persille |
Sådan gør du
- 1.Skær bunden af sølvbeden, og svits bladene kort i olie på en pande.
- 2.Flæk brødet, og gnid fladerne med gennemskåret hvidløg. Læg sølvbeder på bunden af brødet.
- 3.Skær æblet i tynde skiver, og fordel dem på brødet Skær osten i mindre stykker, og læg dem på brødet.
- 4.Hak rødløg fint, og drys det over sammen med pinjekerner, rosiner og persille. Dryp lidt olivenolie på brødets overdel, og læg brødet sammen.
- 5.Del det i 4 og server.