Sandwich med hønsesalat, karry, bladselleri og æbler
FROKOST

Sandwich med hønsesalat, karry, bladselleri og æbler

Den klassiske sandwich kræver et godt, saftigt brød og en god blanding af strukturer. Her får du både blød hønsesalat og sprød bladselleri og æble.
  • 4 Personer

Hønsesalat

- kyllingekød af ½ kogt kylling, hakket groft
4 stængler bladselleri
4 stk. æbler
0.5 spsk. dijonsennep
5 spsk. mayonnaise
3 spsk. cremefraiche eller skyr
lidt karry
lidt salt og sort peber
lidt citron
8 skiver sandwichbrød

Sådan gør du

  1. 1
    Rist 1-2 spsk. karry på en tør pande, til det dufter.
  2. 2
    Snit bladselleri og æbler med skræl i fine tern. Bland selleri, æbler, kylling, sennep, mayonnaise og cremefraiche, og smag til med karry, salt, peber og citron
  3. 3
    Fordeles i brødet.