Samosas af rester
- 2 Personer
Ingredienser
3 stk. | kogte kartofler |
1 stk. | løg |
- | olivenolie |
- | salt |
1 tsk. | knust spidskommen |
3 dl. | kylling i karry |
- | lidt cayennepeber |
- | evt. karry |
1 dl. | ært |
4 stk. | ark filodej |
100 g | smeltet smør |
Sådan gør du
-
1Skær kartoflerne i tern og rist kartofler og løg i olie på en varm pande. Krydr med salt og spidskommen.
-
2Kom din kylling i karry-rest på panden og smag til med cayenne og evt. mere karry.
-
3Kom til sidst ærter på og tag panden af varmen.
-
4Tænd ovnen på 200 grader.
-
5Tag et stykke filodej frem ad gangen. Pensl det med smeltet smør og læg 1½ spsk. fyld på dejen.
-
6Fold dejen om fyldet til en trekant.
-
7Læg dine samosas på en bageplade på bagepapir og pensl dem med lidt mere smør.
-
8Bag dem i den varme ovn i ca. 10 minutter. Vend dem evt. og giv dem et par minutter ekstra.
-
9Rør limesaft og honning sammen, skær æblet i både og vend æble og mynte med dressingen. Smag til med salt.
-
10Servér samosas med æble/myntesalat og evt. ris til.
Tip!
Hvis du har for mange samosas, kan de fryses, inden de bliver bagt.