Rosmarin- og hvidløgssnurrer
SNACKS OG TILBEHøR

Rosmarin- og hvidløgssnurrer

Snurrer behøver ikke at være søde. Prøv denne salte udgave med rosemarin og hvidløg. Skær dejen i strimler og sno den, så du opnår den karakteristiske form. 
  • 12 Personer

Ingredienser

2 pakker pizzadej
100 g blødt smør
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg meget finthakket
3 spsk. rosmarin frisk, meget finthakket
1 tsk. flagesalt

Sådan gør du

  1. 1
    Rul dejen ud til et rektangel. Mix smørret med olivenolie, hvidløg, rosmarin og salt til en blød pasta.
  2. 2
    Fordel smørret på begge rektangler i et tyndt lag og fold dejen en gang. Skær dejen i strimler på 2 1/2-3 centimeters bredde, og skær strimlen næsten igennem på langs.
  3. 3
    Sno strimlen ved at dreje hver ende i modsat retning, slå en løs knude og fæstn begge ender på undersiden.
  4. 4
    Lad snurrerne hæve 30-45 minutter ved stuetemperatur, og bag dem gyldne ved 200 grader i ca. 15 minutter. Nyd dem lune.