Snurrer behøver ikke at være søde. Prøv denne salte udgave med rosemarin og hvidløg. Skær dejen i strimler og sno den, så du opnår den karakteristiske form.
12 Personer
Ingredienser
2 pakker
pizzadej
100 g
blødt smør
2 spsk.
olivenolie
2 fed
hvidløg meget finthakket
3 spsk.
rosmarin frisk, meget finthakket
1 tsk.
flagesalt
ANNONCE
Sådan gør du
1
Rul dejen ud til et rektangel. Mix smørret med olivenolie, hvidløg, rosmarin og salt til en blød pasta.
2
Fordel smørret på begge rektangler i et tyndt lag og fold dejen en gang. Skær dejen i strimler på 2 1/2-3
centimeters bredde, og skær strimlen næsten igennem på langs.
3
Sno strimlen ved at dreje hver ende i modsat retning, slå en løs knude og fæstn begge ender på undersiden.
4
Lad snurrerne hæve 30-45 minutter ved stuetemperatur, og bag dem gyldne ved 200 grader i ca. 15 minutter. Nyd dem lune.