Rødspætte i tomatsauce
- 4 Personer
Ingredienser
600 g | rødspættefilet |
- | salt og peber |
1 dl. | cremefraiche 38% |
500 ml. | god tomatsauce |
1 stk. | stort æble |
300 g | pasta |
- | bredbladet persille |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Smør en ildfast form.
-
3Krydr fiskefileterne med salt og peber, rul dem sammen, og læg dem tæt i formen.
-
4Kom cremefraiche og lidt af tomatsaucen i en skål, og rør den sammen.
-
5Tilføj resten af tomatsaucen. Skær æblet i små tern, og vend dem i.
-
6Hæld saucen over fisken, og stil den i ovnen. Bag retten i 15 minutter.
-
7Kog pastaen efter anvisning, og server den med et drys persille til fisken.
Tip!
Smør fisken med oliventapenade eller pesto, før du ruller den sammen.