Rødspætte i tomatsauce

Med denne pastaret med rødspætte bliver det ikke svært at få fisk to gange om ugen. Maden er klar på 30 minutter, og så smager det skønt.

Rødspætte i tomatsauce
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g rødspættefilet
- salt og peber
1 dl. cremefraiche 38%
500 ml. god tomatsauce
1 stk. stort æble
300 g pasta
- bredbladet persille

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2.Smør en ildfast form.
  3. 3.Krydr fiskefileterne med salt og peber, rul dem sammen, og læg dem tæt i formen.
  4. 4.Kom cremefraiche og lidt af tomatsaucen i en skål, og rør den sammen.
  5. 5.Tilføj resten af tomatsaucen. Skær æblet i små tern, og vend dem i.
  6. 6.Hæld saucen over fisken, og stil den i ovnen. Bag retten i 15 minutter.
  7. 7.Kog pastaen efter anvisning, og server den med et drys persille til fisken.

Tip!

Smør fisken med oliventapenade eller pesto, før du ruller den sammen.

Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost og #få ingredienser