Rødbededip med sprøde grøntsagsstænger
SNACKS OG TILBEHøR

Rødbededip med sprøde grøntsagsstænger

Drop humus og pesto og servér denne skønne rødbededip som snack til dine gæster. Den kan spises med sprøde grøntsagsstænger - eller med chips, hvis det må være lidt usundt. 
  • 0 Personer

Ingredienser

200 g solsikkekerner ristede
300 g rødbeder kogte, i store tern
1 stk. saft fra citron
2 fed hvidløg
1 tsk. havsalt
1 dl. olivenolie
- grøntsager Friske grøntsager i stænger eller buketter, for eksempel gulerødder, kinaradise, blomkål, agurk

Sådan gør du

  1. 1
    Blend solsikkekernerne til en fin masse. Tilsæt rødbeder, citronsaft, hvidløg og salt og blend til en cremet masse. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens blenderen kører. Smag til med citron og salt. En knivspids chili kan også være dejligt. Servér dippen med friske, sprøde grøntsager.