Rispilaf med dild og bagte løg
AFTENSMAD

Rispilaf med dild og bagte løg

Vil du have intens dildsmag, så hak dilden fint og drys over retten. Vil du have blidere dildsmag, så pluk små tynde toppe og drys over.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk. bananskalotteløg
1 spsk. olivenolie
3 dl. basmati ris
40 g smør
2 tsk. mild karry
- salt og sort peber lidt
1 dl. dild finthakkede (mindst 1)
4 spsk. pistacienødder
1 stk. granatæble

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader og pil løgene. Gnid dem med olie og læg på bradepande. Bag møre. Begynd at holde øje efter 15 minut-ter. 
  2. 2
    Kog risen efter anvisning på emballagen. Smelt smør på panden og rist karry heri. 
  3. 3
    Vend den kogte ris heri. Smag til med salt og peber. Server risen med bagte løg, pistacienødder, granatæblekerner og masser af dild.