Ris med melon og karrysmør

Prøv melon på en ny måde i denne spøjse og velsmagende risret. Perfekt som tilbehør til sommerens grillpølser på terrassen. 
Ris med melon og karrysmør
  • 4 Personer

Ingredienser

3 dl. parboiled ris
25 g smør
2 tsk. karry
- salt og peber
3 dl. grønne ærter (friske, frost eller dåse)
2 stk små meloner
1 bundt purløg

Sådan gør du

  1. 1.Kog risen efter anvisning.
  2. 2.Når risen er kogt færdig, rører du smør og karry i.
  3. 3.Smag til med salt og peber, lad stå.
  4. 4.Vend ærterne i risen.
  5. 5.Skær melonerne lige over, og fjern kernerne.
  6. 6.Tag melonkødet op med en mindre ske, så du får melon i små mundrette stykker.
  7. 7.Vend den nu let afkølede ris med melon.
  8. 8.Kom evt. risen tilbage i de tomme melonskåle.
  9. 9.Klip purløg over, og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #få ingredienser og #vegetar