Ris med melon og karrysmør
Prøv melon på en ny måde i denne spøjse og velsmagende risret. Perfekt som tilbehør til sommerens grillpølser på terrassen.

- 4 Personer
Ingredienser
3 dl. | parboiled ris |
25 g | smør |
2 tsk. | karry |
- | salt og peber |
3 dl. | grønne ærter (friske, frost eller dåse) |
2 stk | små meloner |
1 bundt | purløg |
Sådan gør du
- 1.Kog risen efter anvisning.
- 2.Når risen er kogt færdig, rører du smør og karry i.
- 3.Smag til med salt og peber, lad stå.
- 4.Vend ærterne i risen.
- 5.Skær melonerne lige over, og fjern kernerne.
- 6.Tag melonkødet op med en mindre ske, så du får melon i små mundrette stykker.
- 7.Vend den nu let afkølede ris med melon.
- 8.Kom evt. risen tilbage i de tomme melonskåle.
- 9.Klip purløg over, og server.