Redaktionen anbefaler






200 g | hvedemel |
3 spsk. | rørsukker |
tsk. | salt |
- | skal af ½ økologisk citron |
3 stk. | æg |
1 dl. | champagne (alternativt hvidvin eller danskvand) |
2 dl. | mælk |
50 g | smør, smeltet |
2 stk. | husblas |
2 dl. | sødmælk |
1 spsk. | Maizena |
2 spsk. | sukker |
- | kornene af ½ stang vanilje |
2 stk. | æg |
- | Saft og revet skal af 1 økologisk appelsin |
- | Revet skal af 1 økologisk citron |
- | grand manier, efter smag (kan udelades) |
2.5 dl. | piske-fløde |
250 g | abrikos- eller appelsinmarmelade |
10 stk. | knuste makroner (kan udelades) |
- | mandelflager (til pynt) |
Tilsæt 50g finthakket mørk chokolade til cremen, mens den stadig er varm. Det giver god chokoladesmag og en fyldigere creme. Brug friske bær i sæson, fx hindbær, i stedet for marmelade.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10