Redaktionen anbefaler
| 200 g | hvedemel |
| 3 spsk. | rørsukker |
| tsk. | salt |
| - | appelsinskal af ½ økologisk citron |
| 3 stk. | æg |
| 1 dl | champagne (alternativt hvidvin eller danskvand) |
| 2 dl | mælk |
| 50 g | smeltet smør |
| 2 stk. | husblas |
| 2 dl | sødmælk |
| 1 spsk. | Maizena |
| 2 spsk. | sukker |
| - | kornene af ½ stang vanilje |
| 2 stk. | æg |
| - | appelsinsaft og revet skal af 1 økologisk appelsin |
| - | Revet skal af citron 1 økologisk citron |
| - | Grand Marnier , efter smag (kan udelades) |
| 2.5 dl | piskefløde |
| 250 g | abrikosmarmelade eller appelsinmarmelade |
| 10 stk. | makroner knuste (kan udelades) |
| - | mandelflager (til pynt) |
Tilsæt 50g finthakket mørk chokolade til cremen, mens den stadig er varm. Det giver god chokoladesmag og en fyldigere creme. Brug friske bær i sæson, fx hindbær, i stedet for marmelade.