Quinoacookies med chokolade
BAGVæRK

Quinoacookies med chokolade

De her cookies med quinoa og chokolade skal prøves. Vi er ret sikre på, at du vil kunne lide dem!   
  • 6 Personer

Ingredienser

100 g banan (u. skræl)
200 g kogt, afkølet quinoa (f.eks. en rest fra aftensmaden)
0.75 dl. flydende honning eller daddelsirup
1 dl. peanut butter , alternativt mandelsmør
175 g grovvalsede havregryn
50 g mel (f.eks. hvedemel eller rismel)
2 tsk. bagepulver
1 nip salt
75 g chocolate chips eller mørk chokolade 70%, hakket

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 185 C varmluft. Mos bananen med en gaffel til en mos uden store klumper. Kom den i en skål og rør quinoa, honning og peanut butter i.
  2. 2
    Bland havregryn, mel, bagepulver og salt i en skål. Vend det herefter i quinoablandingen.
  3. 3
    Vend til slut chokolade i. Rul dejen til 10 kugler og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem lidt flade. De må gerne stå tæt, da dejen ikke flyder ud.
  4. 4
    Bag dem i ca. 15 min., til de er gyldne og lidt sprøde på overfladen.
  5. 5
    Lad dem køle af på en rist inden servering. Kagerne holder sig et par dage, men egner sig ikke til at blive gemt i ugevis i en kagedåse.