Quesadillas med svampe, spinat og kylling
- 4 Personer
Ingredienser
3 spsk. | olie |
2 stk. | rødløg hakkede |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | stødt koriander |
2 tsk. | tørret oregano |
400 g | champignon i skiver |
2 fed | hvidløg presset |
150 g | kylling stegt, i tern (gerne en rest) |
200 g | frisk spinat |
lidt | salt og sort peber |
- | tabasco efter smag |
8 stk. | tortillas |
125 g | fast ost revet, f.eks. cheddar eller vesterhavsost |
Tilbehør
- | frisk koriander hakket |
- | forårsløg |
- | chilisauce |
- | avokado til pynt |
Sådan gør du
-
1Varm olien i en sauterpande. Steg løgene i 2-3 min. ved middelhøj varme og tilsæt så krydderier, og derefter champignon og hvidløg. Lad blandingen stege i ca. 5 min, til svampene har fået lidt farve, og væsken er dampet af.
-
2Tilsæt kylling og spinat – varm retten igennem, så spinaten kollapser. Smag til med salt, peber og tabasco.
-
3Fordel først osten og derefter den stegte blanding på de 4 tortillas, læg endnu en tortilla ovenpå, og steg dem herefter på en pande, en af gangen. Steg tortillaen på begge sider, til den er gylden, og osten er smeltet.
-
4Del hver tortilla i 4 trekanter og server dem straks, gerne drysset med lidt urter.
Tip!
Servér quesadillas med en fyldig salat, så har du et nemt og mættende aftensmåltid.