Quesadillas med svampe, spinat og kylling

Flotte trekanter af tortillas med grønt og kylling. Kan enten serveres som et måltid – måske med en salat til – eller bruges afkølede i picnickurven.
Quesadillas med svampe, spinat og kylling
  • 4 Personer

Ingredienser

3 spsk. olie
2 stk rødløg hakkede
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. tørret oregano
400 g champignon i skiver
2 fed hvidløg presset
150 g kylling stegt, i tern (gerne en rest)
200 g frisk spinat
lidt salt og sort peber
- tabasco efter smag
8 stk tortillas
125 g fast ost revet, f.eks. cheddar eller vesterhavsost

Tilbehør

- frisk koriander hakket
- forårsløg
- chilisauce
- avokado til pynt

Sådan gør du

  1. 1.Varm olien i en sauterpande. Steg løgene i 2-3 min. ved middelhøj varme og tilsæt så krydderier, og derefter champignon og hvidløg. Lad blandingen stege i ca. 5 min, til svampene har fået lidt farve, og væsken er dampet af. 
  2. 2.Tilsæt kylling og spinat – varm retten igennem, så spinaten kollapser. Smag til med salt, peber og tabasco. 
  3. 3.Fordel først osten og derefter den stegte blanding på de 4 tortillas, læg endnu en tortilla ovenpå, og steg dem herefter på en pande, en af gangen. Steg tortillaen på begge sider, til den er gylden, og osten er smeltet. 
  4. 4.Del hver tortilla i 4 trekanter og server dem straks, gerne drysset med lidt urter.

Tip!

Servér quesadillas med en fyldig salat, så har du et nemt og mættende aftensmåltid.

Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost, #passer til sæsonen, #lette retter, #snacks og tilbehør, #gæstemad og fest, #mellemmåltider og #snack ordentligt