Quesadillas med svampe, spinat og kylling
FROKOST

Quesadillas med svampe, spinat og kylling

Flotte trekanter af tortillas med grønt og kylling. Kan enten serveres som et måltid – måske med en salat til – eller bruges afkølede i picnickurven.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 spsk. olie
2 stk rødløg hakkede
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. tørret oregano
400 g champignon i skiver
2 fed hvidløg presset
150 g kylling stegt, i tern (gerne en rest)
200 g frisk spinat
lidt salt og sort peber
- tabasco efter smag
8 stk tortillas
125 g fast ost revet, f.eks. cheddar eller vesterhavsost

Tilbehør

- frisk koriander hakket
- forårsløg
- chilisauce
- avokado til pynt

Sådan gør du

  1. 1
    Varm olien i en sauterpande. Steg løgene i 2-3 min. ved middelhøj varme og tilsæt så krydderier, og derefter champignon og hvidløg. Lad blandingen stege i ca. 5 min, til svampene har fået lidt farve, og væsken er dampet af. 
  2. 2
    Tilsæt kylling og spinat – varm retten igennem, så spinaten kollapser. Smag til med salt, peber og tabasco. 
  3. 3
    Fordel først osten og derefter den stegte blanding på de 4 tortillas, læg endnu en tortilla ovenpå, og steg dem herefter på en pande, en af gangen. Steg tortillaen på begge sider, til den er gylden, og osten er smeltet. 
  4. 4
    Del hver tortilla i 4 trekanter og server dem straks, gerne drysset med lidt urter.

Tip!

Servér quesadillas med en fyldig salat, så har du et nemt og mættende aftensmåltid.