Quesadillas med svampe, spinat og kylling
Flotte trekanter af tortillas med grønt og kylling. Kan enten serveres som et måltid – måske med en salat til – eller bruges afkølede i picnickurven.

- 4 Personer
Ingredienser
3 spsk. | olie |
2 stk | rødløg hakkede |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | stødt koriander |
2 tsk. | tørret oregano |
400 g | champignon i skiver |
2 fed | hvidløg presset |
150 g | kylling stegt, i tern (gerne en rest) |
200 g | frisk spinat |
lidt | salt og sort peber |
- | tabasco efter smag |
8 stk | tortillas |
125 g | fast ost revet, f.eks. cheddar eller vesterhavsost |
Tilbehør
- | frisk koriander hakket |
- | forårsløg |
- | chilisauce |
- | avokado til pynt |
Sådan gør du
- 1.Varm olien i en sauterpande. Steg løgene i 2-3 min. ved middelhøj varme og tilsæt så krydderier, og derefter champignon og hvidløg. Lad blandingen stege i ca. 5 min, til svampene har fået lidt farve, og væsken er dampet af.
- 2.Tilsæt kylling og spinat – varm retten igennem, så spinaten kollapser. Smag til med salt, peber og tabasco.
- 3.Fordel først osten og derefter den stegte blanding på de 4 tortillas, læg endnu en tortilla ovenpå, og steg dem herefter på en pande, en af gangen. Steg tortillaen på begge sider, til den er gylden, og osten er smeltet.
- 4.Del hver tortilla i 4 trekanter og server dem straks, gerne drysset med lidt urter.
Tip!
Servér quesadillas med en fyldig salat, så har du et nemt og mættende aftensmåltid.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost,
#lette retter,
#snacks og tilbehør,
#gæstemad og fest,
#mellemmåltider og #snack ordentligt