Proteinpandekager med gulerod
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | æg |
150 g | hytteost |
2 dl. | vand eller mælk |
50 g | gulerod, revet fint |
1 dl. | hvedemel hvid |
2 spsk. | honning |
1 knsp. | salt |
1 tsk. | bagepulver |
- | Ekstra jomfruolivenolie eller rapsolie |
30 g | Proteinpulver f.eks. med vaniljesmag |
Topping
- | skyr |
- | mandler eller valnødder |
- | frugt frisk |
Sådan gør du
-
1Pisk æggene godt sammen.
-
2Tilsæt hytteost, mælk og revet gule-rod og rør det hele godt sammen.
-
3Bland alle de tørre ingredienser og vend dem med æggemassen.
-
4Varm 2-3 spsk. fedtstof op på en pande. Fordel 2-3 spsk. dej på panden og vip den fra side til side. Steg pandekagerne 2-3 minutter på hver side. Fortsæt, til der ikke er mere dej.
-
5Anret med skyr, nødder og frugt