Proteinpandekager med gulerod
FORRET

Proteinpandekager med gulerod

Samvittighedsfulde træningsentusiaster vil elske disse pandekager, der med proteinpulver og hytteost er guf for musklerne. Denne opskrift er venligst udlånt fra bogen "Spis mig" af Majbritt Engel og Alice Hartvig  fra forlaget Gyldendal.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. æg
150 g hytteost
2 dl. vand eller mælk
50 g gulerod, revet fint
1 dl. hvedemel hvid
2 spsk. honning
1 knsp. salt
1 tsk. bagepulver
- Ekstra jomfruolivenolie eller rapsolie
30 g Proteinpulver f.eks. med vaniljesmag

Topping

- skyr
- mandler eller valnødder
- frugt frisk

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æggene godt sammen. 
  2. 2
    Tilsæt hytteost, mælk og revet gule-rod og rør det hele godt sammen. 
  3. 3
    Bland alle de tørre ingredienser og vend dem med æggemassen. 
  4. 4
    Varm 2-3 spsk. fedtstof op på en pande. Fordel 2-3 spsk. dej på panden og vip den fra side til side. Steg pandekagerne 2-3 minutter på hver side. Fortsæt, til der ikke er mere dej. 
  5. 5
    Anret med skyr, nødder og frugt