ANNONCE ANNONCE FROKOST Pølsehorn med snackpølser og pinjekerner Som så meget andet bagværk egner disse pølsehorn sig godt til madpakken. Lav en stor portion og frys ned, så du har til mange skoledage. 4 Personer 22-24 pølsehorn 75 g smør 1.5 dl surmælksprodukt 2 tsk. honning 1 tsk. fint salt 25 g gær 100 g fuldkornshvedemel 300 g hvedemel 12 stk. tynde snakpølser eller chorizopølser 1 stk. æg 3 spsk. pinjekerne ANNONCE Sådan gør du 1 Smelt smørret i en gryde og hæld op i en skål. 2 Hæld vand, surmælksprodukt, honning og salt heri og rør rundt. 3 Smuld gær heri og rør rundt. 4 Rør fuldkornsmel heri. 5 Rør nu hvedemel heri lidt efter lidt indtil du har en flød men sammenhængende dej. 6 Dæk skålen med dej med film eller viskestykke og lad dejen hæve i 45 minutter. 7 Del dejen i to dele og rul til pølser. 8 Rul hvert stykke dej ud til en, rektangel på 15 gange 60 cm. 9 Skær dejen i lagkagestykker. 10 Skær hver pølse i 2 dele. 11 Kom en pølse, på den nederste tykke ende af dejen. Rul sammen til et horn fra den tykke ende. 12 Læg på bradepander med bagepapir. 13 Pensl med æg og drys ost pinjekerner herpå. 14 Efterhæv i 15 minutter. 15 Sæt varmluftsovnen på 190 grader. 16 Bag pølsehornene gyldne i ca. 15 minutter. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025