Pitabrød med fetacreme, rødbede og falafel
Pift de færdigkøbte pitabrød og falafler op med en hjemmelavet fetacreme og en smagfuld rødbedesalat. Husk handsker, når du ordner rødbeder, som afgiver en del farve.

- 4 Personer
Fetacreme
150 g | feta, gerne blød og cremet eller salatost |
5 spsk. | cremefraiche 18% |
1 fed | hvidløg presset |
lidt | mælk |
lidt | peber |
Fyld
4 stk | rødbeder små, i papirtynde skiver |
0.5 stk. | rødløg i tynde skiver (kan udelades) |
1 tsk. | olivenolie |
0.5 fed | hvidløg presset |
- | citronsaft efter smag |
- | frisk timian |
4 stk | pitabrød |
12 stk | Änglamark Falafler |
Sådan gør du
- 1.Bland fetaost, cremefraiche og hvidløg i en minihakker/blenderglas og blend til en ensartet, blød creme. Juster evt. konsistensen med lidt mælk. Smag til med friskkværnet peber.
- 2.Vend rødbede og rødløg sammen med olie, hvidløg, salt og peber. Smag til med citronsaft og godt med friskhakket timian.
- 3.Steg falaflerne efter anvisning på pakken.
- 4.Lun pitabrødene, og smør dem med fetacreme. Fyld dem herefter med marinerede rødbeder, falafler og frisk timian