Pitabrød med fetacreme, rødbede og falafel
AFTENSMAD

Pitabrød med fetacreme, rødbede og falafel

Pift de færdigkøbte pitabrød og falafler op med en hjemmelavet fetacreme og en smagfuld rødbedesalat. Husk handsker, når du ordner rødbeder, som afgiver en del farve.
  • 4 Personer

Fetacreme

150 g feta, gerne blød og cremet eller salatost
5 spsk. cremefraiche 18%
1 fed hvidløg presset
lidt mælk
lidt peber


Fyld

4 stk. rødbeder små, i papirtynde skiver
0.5 stk. rødløg i tynde skiver (kan udelades)
1 tsk. olivenolie
0.5 fed hvidløg presset
- citronsaft efter smag
- frisk timian
4 stk. pitabrød
12 stk. Änglamark Falafler

Sådan gør du

  1. 1
    Bland fetaost, cremefraiche og hvidløg i en minihakker/blenderglas og blend til en ensartet, blød creme. Juster evt. konsistensen med lidt mælk. Smag til med friskkværnet peber.
  2. 2
    Vend rødbede og rødløg sammen med olie, hvidløg, salt og peber. Smag til med citronsaft og godt med friskhakket timian.
  3. 3
    Steg falaflerne efter anvisning på pakken.
  4. 4
    Lun pitabrødene, og smør dem med fetacreme. Fyld dem herefter med marinerede rødbeder, falafler og frisk timian