Pitabrød med fetacreme, rødbede og falafel
- 4 Personer
Fetacreme
150 g | feta, gerne blød og cremet eller salatost |
5 spsk. | cremefraiche 18% |
1 fed | hvidløg presset |
lidt | mælk |
lidt | peber |
Fyld
4 stk. | rødbeder små, i papirtynde skiver |
0.5 stk. | rødløg i tynde skiver (kan udelades) |
1 tsk. | olivenolie |
0.5 fed | hvidløg presset |
- | citronsaft efter smag |
- | frisk timian |
4 stk. | pitabrød |
12 stk. | Änglamark Falafler |
Sådan gør du
-
1Bland fetaost, cremefraiche og hvidløg i en minihakker/blenderglas og blend til en ensartet, blød creme. Juster evt. konsistensen med lidt mælk. Smag til med friskkværnet peber.
-
2Vend rødbede og rødløg sammen med olie, hvidløg, salt og peber. Smag til med citronsaft og godt med friskhakket timian.
-
3Steg falaflerne efter anvisning på pakken.
-
4Lun pitabrødene, og smør dem med fetacreme. Fyld dem herefter med marinerede rødbeder, falafler og frisk timian