Peanutbutter-pita – med eller uden peanutbutter
FROKOST

Peanutbutter-pita – med eller uden peanutbutter

Pitabrødene kan anrettes i et fad med cherrytomater, radiser, sukkerærter eller andre „tørre“ grøntsager. På den måde står de stabilt, og anretningen er så indbydende, at den er lige til at spise.
  • 1 Person

Ingredienser

1 stk. fuldkornspitabrød
2 tsk. grov peanutbutter – eller friskost eller anden smørelse

Med agurk og sesam

10 stk. tynde agurk skiver
1 tsk. ristede sesamfrø
- Et nip salt

Med æble

stk. Æble i tynde både

Med gulerod

1 stk. Groftrevet gulerod
- Et nip salt

Med nektarin

stk. nektarin i tynde både

Med jordbær

5 stk. Jordbær i skiver

Med tomat

1 stk. tomat i skiver
- et nip salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Lun pitabrødet på en brødrister.
  2. 2
    Kom pitabrødet i posen, så du ikke brænder fingrene.
  3. 3
    Smør den ene inderside med peanutbutter og kom det ønskede fyld i.
  4. 4
    Spis med det samme!

Tip!

Du kan også servere pitabrødene i køkkenrulle-poser eller bruge et kaffefilter.