Peanutbutter-pita – med eller uden peanutbutter
Pitabrødene kan anrettes i et fad med cherrytomater, radiser, sukkerærter eller andre „tørre“ grøntsager. På den måde står de stabilt, og anretningen er så indbydende, at den er lige til at spise.

- 1 Person
Ingredienser
1 stk. | fuldkornspitabrød |
2 tsk. | grov peanutbutter – eller friskost eller anden smørelse |
Med agurk og sesam
10 stk | tynde agurk skiver |
1 tsk. | ristede sesamfrø |
- | Et nip salt |
Med æble
stk. | Æble i tynde både |
Med gulerod
1 stk. | Groftrevet gulerod |
- | Et nip salt |
Med nektarin
stk. | nektarin i tynde både |
Med jordbær
5 stk | Jordbær i skiver |
Med tomat
1 stk. | tomat i skiver |
- | et nip salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Lun pitabrødet på en brødrister.
- 2.Kom pitabrødet i posen, så du ikke brænder fingrene.
- 3.Smør den ene inderside med peanutbutter og kom det ønskede fyld i.
- 4.Spis med det samme!
Tip!
Du kan også servere pitabrødene i køkkenrulle-poser eller bruge et kaffefilter.