Pasta med andebryst i salviesky

Smager af både vermouth og salvie
Pasta med andebryst i salviesky
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk andebryster
lidt olie
- Lidt peber og salt
1 stk. fed hvidløg
4 spsk. vermouth
12 stk salvieblade
50 g smør
250 g spaghetti
2 bundter forårsløg
lidt rosé peber
1 stykke pecorino

Sådan gør du

  1. 1.Sæt en gryde med pastavand over.  
  2. 2.Skær andebryster i mindre stykker. Svits kødet i olie. Krydr med salt, peber og revet hvidløg.   
  3. 3.Tilføj vermouth og salvie, og svits rundt. Lad smørret smelte i retten.  
  4. 4.Kog spaghettien.   
  5. 5.Rist forårsløg i olie på en anden pande. Server retten med et drys rosépeber og pecorino i flager.   
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #hovedret