En dejlig opskrift, hvor and og spaghetti smelter sammen med den aromatiske smag af både vermouth og salvie. Forårsløgene skal steges møre og tilfører både skarphed og sødme, mens pecorinoen sætter det afgørende punktum. Velbekomme.
4 Personer
Ingredienser
3 stk.
andebryster
lidt
olie
-
Lidt peber og salt
1 fed
hvidløg
4 spsk.
vermouth
12 stk.
salvieblade
50 g
smør
250 g
spaghetti
2 bundter
forårsløg
lidt
rosé peber
1 stykke
pecorino
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt en gryde med pastavand over.
2
Skær andebryster i mindre stykker. Svits kødet i olie. Krydr med salt, peber og revet hvidløg.
3
Tilføj vermouth og salvie, og svits rundt. Lad smørret smelte i retten.
4
Kog spaghettien.
5
Rist forårsløg i olie på en anden pande. Server retten med et drys rosépeber og pecorino i flager.