Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-05/Koldskaal-i-lyseroed-skaal.jpg.jpeg?itok=M6gFHobB)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-05/Koldska%CC%8Al-med-kammerjunker.jpg.jpeg?itok=xfVZelsp)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-05/Koldska%CC%8Al-i-lilla-ska%CC%8Al.jpg.jpeg?itok=USyZ0sWU)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/So/Solcremeweb_0.jpg.jpeg?itok=nGRRPDlz)
![Solcreme fra Änglamark](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-05/Solcrem-fra-%C3%84nglamark---liste.jpg.jpeg?itok=MVl8UGnD)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2022-07/Barn-f%C3%A5r-smurt-solcreme-p%C3%A5-ryggen.jpg.jpeg?itok=jUvs607A)
250 ml. | Kærnemælk |
4 spsk. | mayonnaise |
1 spsk. | frisk citronsaft |
2 dråber | tabasco-sauce (valgfrit) |
1 bundt | dild , friskhakket (gem lidt ekstra til servering) |
- | fennikelknold , fint skåret i skiver |
6 stk | sprøde grønne salatblade |
2 stk | appelsiner , fileteret i både |
- | salt |
- | peber |
4 skiver | hvidt brød |
70 g | hvedemel |
3 stk | æg |
4 stk | svinekoteletter , store |
- | rapsolie til stegning |
0.5 tsk. | røget paprika (valgfrit) |
- | salt efter smag |
- | peber efter smag |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10