Ovnpandekage
- 4 Personer
ingredienser
2 dl. | hvedemel |
6 dl. | mælk |
3 stk. | æg |
50 g | smeltet smør |
- | lidt salt |
Sådan gør du
-
1Kom mel og halvdelen af mælken i en skål og pisk til en jævn dej.
-
2Pisk æggene i et ad gangen og pisk resten af mælken, smørret og lidt salt i.
-
3Smør en lille bradepande ca. 25x35 cm (vi brugte engangsalufolieform til 2,4 l) og hæld dejen heri.
-
4Bag pandekagen, til den er fin og gylden, i 225 grader i ca. 20 minutter.
-
5Server pandekagen varm eller lun, gerne fra formen.
Tip!
TIP: Dejen hældes i en smurt form og bages i ovnen. Du får en lidt tykkere pandekage, som smager herligt med hyben eller blåbærmarmelade. Eller flødeskum og bær, hvis det skal være mere dessertagtigt.