Redaktionen anbefaler
  
  
  
  
  
  
          | 3 spsk. | olivenolie | 
| 200 g | stærk pølse, f.eks. chorizo | 
| 2 stk. | løg i tern | 
| 3 stængler | bladselleri i tynde skiver | 
| 3 fed | hvidløg revet | 
| 1 dl | rødvin evt. hvidvin eller vand | 
| 700 g | tomatpassata (mosede tomater) | 
| 0.5 l | grøntsags boullion | 
| 2 tsk. | tørret oregano eller rosmarin | 
| 400 g | pasta | 
| 75 g | frisk spinat | 
| lidt | salt og sort peber | 
| 1 bundt | frisk basilikum eller bredbladet persille | 
| 2 fed | hvidløg finthakket | 
| 35 g | friskrevet parmesanost | 
| lidt | friskkværnet peber | 
Vil du spise retten uden kød, kan du bruge champignon eller portobello i stedet for chorizo. Steg de hakkede svampe som i trin 1. Tilsæt evt. en smule røget paprika til retten.