Redaktionen anbefaler






3 spsk. | olivenolie |
200 g | stærk pølse, f.eks. chorizo |
2 stk. | løg i tern |
3 stængler | bladselleri i tynde skiver |
3 fed | hvidløg revet |
1 dl | rødvin evt. hvidvin eller vand |
700 g | tomatpassata (mosede tomater) |
0.5 l | grøntsags boullion |
2 tsk. | tørret oregano eller rosmarin |
400 g | pasta |
75 g | frisk spinat |
lidt | salt og sort peber |
1 bundt | frisk basilikum eller bredbladet persille |
2 fed | hvidløg finthakket |
35 g | friskrevet parmesanost |
lidt | friskkværnet peber |
Vil du spise retten uden kød, kan du bruge champignon eller portobello i stedet for chorizo. Steg de hakkede svampe som i trin 1. Tilsæt evt. en smule røget paprika til retten.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10