Redaktionen anbefaler
| 3 spsk. | olivenolie |
| 200 g | stærk pølse, f.eks. chorizo |
| 2 stk. | løg i tern |
| 3 stængler | bladselleri i tynde skiver |
| 3 fed | hvidløg revet |
| 1 dl | rødvin evt. hvidvin eller vand |
| 700 g | tomatpassata (mosede tomater) |
| 0.5 l | grøntsags boullion |
| 2 tsk. | tørret oregano eller rosmarin |
| 400 g | pasta |
| 75 g | frisk spinat |
| lidt | salt og sort peber |
| 1 bundt | frisk basilikum eller bredbladet persille |
| 2 fed | hvidløg finthakket |
| 35 g | friskrevet parmesanost |
| lidt | friskkværnet peber |
Vil du spise retten uden kød, kan du bruge champignon eller portobello i stedet for chorizo. Steg de hakkede svampe som i trin 1. Tilsæt evt. en smule røget paprika til retten.