Ølmarineret  kalveschnitzel
FROKOST

Ølmarineret kalveschnitzel

Ølmarinade giver en dejlig rund og dyb smag til de lette og fine schnitzler
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk kalveschnitzler ca. 600g
2 dl. øl classic eller pilsner
1 stk. 
skalotteløg
1 fed fed hvidløg
1 tsk. tørret timian
0.75 tsk. salt
lidt friskkværnet peber
5 stk enebær, knuste

Sådan gør du

  1. 1
    Bland ingredienserne i en skål. Læg schnitzlerne i en frysepose, og hæld marinaden over. Bland kød og marinade godt rundt i posen.  
  2. 2
    Læg posen i køleskab, og lad kødet marinere i 8-24 timer.  
  3. 3
    Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle.  
  4. 4
    Steg kødet i olie over høj varme i 2-3 min. på hver side, så de er brune, men stadig rosa i midten.