Ølmarineret kalveschnitzel
Ølmarinade giver en dejlig rund og dyb smag til de lette og fine schnitzler

- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | kalveschnitzler ca. 600g |
2 dl. | øl classic eller pilsner |
1 stk. | skalotteløg |
1 fed | fed hvidløg |
1 tsk. | tørret timian |
0.75 tsk. | salt |
lidt | friskkværnet peber |
5 stk | enebær, knuste |
Sådan gør du
- 1.Bland ingredienserne i en skål. Læg schnitzlerne i en frysepose, og hæld marinaden over. Bland kød og marinade godt rundt i posen.
- 2.Læg posen i køleskab, og lad kødet marinere i 8-24 timer.
- 3.Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle.
- 4.Steg kødet i olie over høj varme i 2-3 min. på hver side, så de er brune, men stadig rosa i midten.