Nordisk rygeostrumba-salat
- 4 Personer
Ingredienser
50 g | haselnød |
400 g | gulerod |
200 g | æble |
- | ½ lille bakke karse |
Rygeostdressing
2 dl. | yoghurt naturel 1,5% |
100 g | rygeost 10% |
1 tsk. | stødte fennikelfrø eller spidskommen |
4 tsk. | friskpresset citronsaft eller æbleeddike |
1 tsk. | flydende honning |
- | salt og peber |
Sådan gør du
-
1Hak hasselnødderne groft og rist dem gyldne på en tør, varm pande.
-
2Skræl og snit gulerødderne fint eller riv dem groft på et råkostjern.
-
3Gør det samme med æblerne, behold skrællen på.
-
4Rør dressingen sammen og bland den med grøntsagerne, smag salaten til med salt, citronsaft og honning.
-
5Anret i skål og pynt med nødder og karse.