Nemme nudler med skinkekød, grøntsager og nødder
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | mørt skinkekød, gerne marineret, fx skinkeschnitzel eller mørbradbøffer |
lidt | olie |
2 spsk. | hønsefond |
4 stk. | gulerødder |
1 stk. | blomkål |
1 bundt | forårsløg |
300 g | nudler |
1 håndfuld | nødder |
Sådan gør du
-
1Sæt en stor gryde med vand over og kom hønsefond heri.
-
2Skær grøntsagerne i mindre stykker.
-
3Steg kødet i olie på en pande.
-
4Kog gulerødder møre i den simrende bouillon nogle få minutter.
-
5Tag op med hulske.
-
6Kog blomkålen mør. Tag op.
-
7Kom løg i, og kog dem i 1 minut. Tag op.
-
8Kog til sidst nudlerne møre i bouillonen.
-
9Kom grøntsager i gryden med bouillonen.
-
10Server med kød skåret i mindre stykker og et drys nødder.