Nemme nudler med skinkekød, grøntsager og nødder

Nudler med mørt kød i klar boullion, som ikke kræver den store tilberedning. Vi laver nudlerne med gulerod, blomkål og forårsløg, men du kan frit vælge grønt efter din egen smag.  
Nemme nudler med skinkekød, grøntsager og nødder
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g mørt skinkekød, gerne marineret, fx skinkeschnitzel eller mørbradbøffer
lidt olie
2 spsk. hønsefond
4 stk gulerødder
1 stk. blomkål
1 bundt forårsløg
300 g nudler
1 håndfuld nødder

Sådan gør du

  1. 1.Sæt en stor gryde med vand over og kom hønsefond heri.
  2. 2.Skær grøntsagerne i mindre stykker.
  3. 3.Steg kødet i olie på en pande.
  4. 4.Kog gulerødder møre i den simrende bouillon nogle få minutter.
  5. 5.Tag op med hulske.
  6. 6.Kog blomkålen mør. Tag op.
  7. 7.Kom løg i, og kog dem i 1 minut. Tag op.
  8. 8.Kog til sidst nudlerne møre i bouillonen.
  9. 9.Kom grøntsager i gryden med bouillonen.
  10. 10.Server med kød skåret i mindre stykker og et drys nødder.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser