Nudler med mørt kød i klar boullion, som ikke kræver den store tilberedning. Vi laver nudlerne med gulerod, blomkål og forårsløg, men du kan frit vælge grønt efter din egen smag.
4 Personer
Ingredienser
300 g
mørt skinkekød, gerne marineret, fx skinkeschnitzel eller mørbradbøffer
lidt
olie
2 spsk.
hønsefond
4 stk.
gulerødder
1 stk.
blomkål
1 bundt
forårsløg
300 g
nudler
1 håndfuld
nødder
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt en stor gryde med vand over og kom hønsefond heri.
2
Skær grøntsagerne i mindre stykker.
3
Steg kødet i olie på en pande.
4
Kog gulerødder møre i den simrende bouillon nogle få minutter.
5
Tag op med hulske.
6
Kog blomkålen mør. Tag op.
7
Kom løg i, og kog dem i 1 minut. Tag op.
8
Kog til sidst nudlerne møre i bouillonen.
9
Kom grøntsager i gryden med bouillonen.
10
Server med kød skåret i mindre stykker og et drys nødder.