Nemme nudler med skinkekød, grøntsager og nødder
Nudler med mørt kød i klar boullion, som ikke kræver den store tilberedning. Vi laver nudlerne med gulerod, blomkål og forårsløg, men du kan frit vælge grønt efter din egen smag.

- 4 Personer
Ingredienser
300 g | mørt skinkekød, gerne marineret, fx skinkeschnitzel eller mørbradbøffer |
lidt | olie |
2 spsk. | hønsefond |
4 stk | gulerødder |
1 stk. | blomkål |
1 bundt | forårsløg |
300 g | nudler |
1 håndfuld | nødder |
Sådan gør du
- 1.Sæt en stor gryde med vand over og kom hønsefond heri.
- 2.Skær grøntsagerne i mindre stykker.
- 3.Steg kødet i olie på en pande.
- 4.Kog gulerødder møre i den simrende bouillon nogle få minutter.
- 5.Tag op med hulske.
- 6.Kog blomkålen mør. Tag op.
- 7.Kom løg i, og kog dem i 1 minut. Tag op.
- 8.Kog til sidst nudlerne møre i bouillonen.
- 9.Kom grøntsager i gryden med bouillonen.
- 10.Server med kød skåret i mindre stykker og et drys nødder.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser