Nem rabarbertærte
- 6 Personer
Ingredienser
1 stk. | færdig butterdej |
4 spsk. | sukker |
4 dl. | kagecreme Færdig fra køl, fra pulver eller hjemmelavet |
0.25 l. | coop piskefløde |
200 g | cremefraiche 38% |
1 tsk. | vaniljesukker |
3 dl. | rababerkompot |
1 dl. | kokosflager, til drys |
1 spsk. | citronmelisse |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader. Rul dejen ud på det bagepapir, der hænger ved. Prik dejen med en gaffel over det hele, så dejen ikke hæver, men forbliver flad.
-
2Drys sukker over hele dejen, og sæt den midt i ovnen. Bag bunden godt gylden og sprød. Begynd at kigge efter 8 minutter.
-
3Tag tærten ud, og afkøl helt. Spred kagecreme ud over bunden.
-
4Kom fløde og cremefraiche i en skål, og pisk det til skum. Krydr med vaniljesukker.
-
5Fordel det over cremen. Opbevar med creme og skum i køleskab i et par timer.
-
6Lige før servering fordeler du rabarberkompot i små klatter over fløden, den flyder ud, hvis den kommer på tidligere. Drys kokosflager og hakket citronmelisse henover, og server.