Nem rabarbertærte
BAGVæRK

Nem rabarbertærte

Skyd genvej og brug butterdejscreme til den friske og lækre rabarbertærte. HUSK: For at lave opskriften, skal du bruge rabarberkompot.Se vores opskrift Rabarberkompot
  • 6 Personer

Ingredienser

1 stk. færdig butterdej
4 spsk. sukker
4 dl. kagecreme Færdig fra køl, fra pulver eller hjemmelavet
0.25 l. coop piskefløde
200 g cremefraiche 38%
1 tsk. vaniljesukker
3 dl. rababerkompot
1 dl. kokosflager, til drys
1 spsk. citronmelisse

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader. Rul dejen ud på det bagepapir, der hænger ved. Prik dejen med en gaffel over det hele, så dejen ikke hæver, men forbliver flad.  
  2. 2
    Drys sukker over hele dejen, og sæt den midt i ovnen. Bag bunden godt gylden og sprød. Begynd at kigge efter 8 minutter.   
  3. 3
    Tag tærten ud, og afkøl helt. Spred  kagecreme ud over bunden.
  4. 4
    Kom fløde og cremefraiche i en skål, og pisk det til skum.  Krydr med vaniljesukker.
  5. 5
    Fordel det over cremen. Opbevar med creme og skum i køleskab i et par timer.   
  6. 6
    Lige før servering fordeler du rabarberkompot i små klatter over fløden, den flyder ud, hvis den kommer på tidligere. Drys kokosflager og hakket citron­melisse henover, og server.