Nem chili con carne med bagte hvidløg
- 4 Personer
Ingredienser
4 fed | hvidløg |
1 spsk. | olivenolie |
400 g | hakket oksekød |
lidt | olie |
600 ml. | tomatsauce på glas |
2 tsk. | spidskommen |
2 tsk. | chiliflager |
2 dåser | bønner evt. butterbeans |
lidt | salt og sort peber |
400 g | rodfrugter færdigsnittede rodfrugter (gerne spiralformede ‘grøntsagsspaghetti’) |
Topping
1 dl. | cremefraiche |
lidt | sort peber |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 C.
-
2Flæk hvidløgene, og læg dem på en bradepande. Pensl med olie, og bag møre og gyldne. Begynd at kigge efter 20 minutter.
-
3Svits kødet i olie i en gryde. Tilføj tomatsauce og krydderier, og lad simre i 5 minutter.
-
4Afdryp bønnerne, og vend i. Lad dem koge sig varme. Smag til med salt og peber.
-
5Rodfrugterne er her serveret rå, men de kan også få et opkog.
-
6Server herligheden med cremefraiche med peber og bagte hvidløg som krydderi.
Tip!
Nem mad – her får vi hjælp af kogte bønner på dåse, tomatsauce på glas og rodfrugter i strimler.